Samsung Galaxy Nexus este mai rapid decat iPhone 4S la navigare web, mai slab pe partea video

25

    Samsung Galaxy Nexus a ajuns in mainile celor de la Anandtech care au reusit sa ii faca un review rapid si au descoperit ca dispozitivul este mai rapid decat iPhone 4S in ceea ce priveste navigarea pe internet. Practic vorbim despre o imbunatatire cu 10% a scorurilor din benchmark-uri insa testele in lumea reala vor dovedi daca acesti 10% conteaza sau nu. Oricum, Samsung Galaxy Nexus este mai bun decat iPhone 4S in ceea ce priveste navigarea web si performantele mai bine vin de la noul Android 4.0 Ice Cream care a fost recent lansat de catre compania Google.

   Desi Samsung Galaxy Nexus este mai rapid in ceea ce priveste navigarea pe internet, la capitolul putere de procesare a placii grafice, atat iPad 2 cat si iPhone 4S sunt net superioare. Ambele dispozitive au un chip grafic dual-core care in testele sintetice se dovedeste a fi de peste 2 ori mai rapid decat batranul PowerVR SGX 540 implementat in Galaxy Nexus. Adevarul este ca terminalul celor de la Google a fost conceput ca un dispozitiv pe care developerii sa poata testa aplicatii si nu ca un terminal mainstream deci accentul pus pe rapiditate in navigare web si deschiderea aplicatiilor este justificat.

   Cred ca diferente majore vor fi intre Samsung Galaxy S III si iPhone 4S, Galaxy Nesux fiind doar un terminal intermediar care oricum nu va fi achizitionat de chiar atat de multi utilizatori.