Apple face sondaje de opinie in randul romanilor care au cumparat iPhone 4S

   iPhone 4S este disponibil de doua saptamani de zile in Romania si se pare ca Apple a inceput sa selecteze cumparatori ai terminalului pentru un sondaj de opinie cu privire la achizitie. Clienti ai tuturor operatorilor de telefonie mobila din Romania sunt selectati pentru acest sondaj si desigur ca el este facut la nivel mondial, nu doar in tara noastra. Sondajul este facut pentru a afla cat de multumiti sunt utiliatorii cu modul in care a fost facuta achizitia dar si cat de multumiti sunt de terminalul recent achizitionat si din punctul meu de vedere este o masura buna.

Stimate client Apple iPhone:  

Vă mulţumim pentru achiziţionarea telefonului Apple iPhone. Dorim să vă adresăm câteva întrebări despre experienţa dvs. cu noul telefon.

Pentru a completa acest formular Web, faceţi simplu un clic direct pe adresa Web (adresa URL) afişată mai jos sau copiaţi şi apoi lipiţi întreaga adresă Web în câmpul de adresă al browserului dvs. Web.  Puteţi completa acest sondaj pe iPhone-ul dvs.  

Informaţiile furnizate de dvs. vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea asistenţei pentru produs.  Nu vom folosi răspunsurile dvs. pentru a vă vinde produse sau servicii.  Dacă aveţi întrebări suplimentare despre modul în care vom folosi aceste date, vă rugăm să consultaţi politicile noastre de confidenţialitate (a se vedea mai jos) 

Apreciem informaţiile furnizate de dvs. Vă mulţumim pentru participare!

Apple

   Din cate stiu eu anul trecut acest sondaj nu a fost rulat in randul celor care au cumparat terminale iPhone din Romania si ma bucur sa vad ca Apple face acum acest lucru. Voi ati fost contactati pentru a participa la sondaj? Ce raspunsuri ati oferit celor de la Apple?

Thanks to S.M.