iOS 5 – tweak-uri si aplicatii din Cydia compatibile cu el

Cydia Logo

   A trecut mai bine de o luna de cand v-am prezentat tabelul cu aplicatiile si tweak-urile din Cydia compatibile cu noul iOS 5 asa ca astazi va ofer ocazia de a reverifica tot ceea ce v-a interesat dar nu putea fi instalat acum o luna. Majoritatea dezvoltatorilor si-au actualizat creatiile pentru noua versiune a sistemului de operare desi o solutie de untethered jailbreak nu este deocamdata disponibila si asta ii tine pe multi la iOS 4. Chiar si asa Dev Team va lansa cel mai probabil o solutie de untethered jailbreak peste cateva saptamani si sper ca ea sa fie una de durata.

   Mai jos aveti un tabel actualizat la zi in care sunt listate aproape 500 de tweak-uri si aplicatii din Cydia iar in dreptul lor aveti mentionate sistemele de operare cu care sunt compatibile. Din pacate lista poate fi vizionata numai de pe un PC sau de pe un iDevice care are Puffin ori Photon instalat, aceste doua browsere oferind posibilitatea de a viziona continut flash pe iOS.

3 COMENTARII

  1. MT Gestures Theme și Multitouch Gestures nu sunt compatibile. Există vreo altă posibilitate de a le activa pe iphone/ipod ?

  2. Sal nu știu cum sa fac sa vad si eu programe TV.Dacs știe cineva sa ami spună si mie.am o tableta iPad 2 si vreau sa vad si eu programe TV .