CallLogPro este compatibil cu iOS 5 extinde functionalitatea listei de apeluri din iOS

5

    CallLogPro este o aplicatie destul de veche care permite posesorilor de iDevice-uri sa isi administreze intr-un mod cu totul diferit lisat de apeluri din propriul iPhone. Observati in imaginile de mai sus ca prin intermediul CallLogPro putem afla informatii detaliate cu privire la apelurile primite de catre noi insa asta nu e tot deoarece putem chiar extinde lista de apeluri afisate in iOS. Daca Apple ar reusi sa implementeze aceleasi optiuni direct in terminalele noastre acest gen de tweak-uri nu ar mai fi necesare insa desigur ca mai avem de asteptat cativa ani pana se va intampla acest lucru.

CallLog Pro allows to manage your call history and allows to clear calls records one by one or all. CallLogPro works on all iOS starting from iOS 3.0. From call history, you can add a number to your existing contact or you can create a new contact. Also you can edit a contact’s info or even you can call or send text messages from this app.

    Update-ul pentru iOS 5 ne aduce posibilitarea de a exporta toate apelurile primite intr-un fisier PDF care poate fi citit pe orice dispozitiv mobil sau chiar pe calculator. CallLogPro este o metoda buna de a extinde functionalitatea iOS-ului si partea interesanta este ca beneficiati de o perioada de trial asa ca veti putea testa tweak-ul inainte de a il cumpara. In mod normal CallLogPro costa 2.99$ si poate fi achizitionat din repo-ul BigBoss al Cydia.