Suita Microsoft Office va fi disponibila pe platforma iOS

   Desi tableta iPad se pregateste sa intre in al treilea an de existenta, Microsoft abia acum se gandeste sa porteze suita Microsoft Office pentru platforma iOS. Compania Microsoft are deja o versiune pentru iPad a suite Office insa deocamdata aplicatia este testata de catre inginerii companiei si este indisponibila pentru publicul larg. Informatia vine de la publicatia The Daily care a reusit sa discute cu o sursa din interiorul Microsoft care a dezvaluit planurile privind lansarea suitei Office pentru iOS.

It’s assumed that both of these would work with Office 365 as well as mobile versions, such as Windows Phone’s Office Hub. Because it would be compatible with these full suites rather than as stand-alone apps, the pricing will most likely be significantly lower than existing Office products. In fact, it’s likely the cost will be around the $10 price point that Apple has established for its Pages, Numbers and Keynote products.

   Pe langa versiunea pentru iOS, Microsoft pregateste si o noua versiune pentru Mac OS X Lion a suite Office insa deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile noile aplicatii. Eu cred ca o versiune pentru iPhone/iPad a suite Office ar fi extrem de populara in App Store mai ales ca iOS-ul nu are o metoda nativa de a deschide orice gen de documente. Sper ca Microsoft sa lanseze cat se poate de curand aplicatiile sale si sper ca ele sa fie disponibile la preturi rezonabile, mai mici decat cele pentru care putem cumpara Numbers, iWork, etc.