Video: Cum functioneaza Siri cu sistemul audio al unei masini

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_9FX5OEs6S4[/youtube]

   Cei de la AutoBlog au facut un mic test pentru Siri si functionalitatea sa impreuna cu sistemul audio al unei masini. Ei au conectat Siri la sistemul audio al masinii folosind Bluetooth-ul si observati ca toate comenzile date pentru Siri sunt inregistrate fara probleme si reproduse prin sistemul audio al masinii. Indiferent ce melodie sau post radio aveti deschise in sistemul audio, atunci cand dati o comanda asistentului Siri acesta va inchide automat tot ce ruleaza si va avea prioritate in preluarea comenzilor.

We tested Siri on a variety of vehicles, including two Mercedes-Benz products, a Chrysler 300, a Dodge Charger and a Nissan Maxima. The results were mixed, with some commands going through easily and others requiring a few attempts. Based on our experience, it seems that the mic placement and the level of cabin noise present make a predictable difference, and the Maxima we shot our video in tended to provide the best results.

    Partea interesanta este ca puteti utiliza Siri pentru a controla sistemul audio al masinii voastre adica ii puteti spune sa ruleze o melodie, sa o opreasca, sa treaca la urmatoarea, etc. Desi intregul sistem functioneaza cat se poate de bine, partea proasta este ca nu orice masina este echipata cu asa ceva si Siri nu este compatibil cu orice sistem audio din masinile disponibile pe piata.