Samsung ia din nou in ras terminalul iPhone 4S

   Acum aproape doua saptamani de zile va prezentam un clip video al companiei Samsung in care posesorii de terminale iPhone erau luati in ras pentru ca asteptau la coada sa achizitioneze cel mai nou produs al companiei Apple. Ei bine Samsung pare sa nu fie dornica de a lasa lucrurile in pace si pe pagina de pe Facebook, a companiei, dedicata continentului american a fost publicata o campanie in care terminalul iPhone 4S este luat in ras de aceasta data. Samsung sustine ca iPhone 4S este un telefon “old school” iar Samsung Galaxy S II este cel mai bine echipat smartphone de pe piata.

   Mai mult decat atat, cei de la Samsung ofera utilizatorilor posibilitatea de a compara cele doua terminale insa desgiur ca acea comparatie este facuta pentru a prezenta Galaxy S II-ul drept alegerea corecta. In realitate Samsung Galaxy S II este mai gros decat il prezinta Samsung, diferenta in ceea ce priveste viteza de navigare pe internet este de 7 Mbps iar cand vine vorba de autonomia bateriei… specificatiile sunt extrem de departe de realitate. Cei de la Samsung incearca, incearca si iar incearca sa denigreze iPhone-ul insa nu stiu cat de benefica este intreaga campanie pentru brandul companiei.

UPDATE: Si ca sa fie totul complet, Samsung vorbeste despre iPhone 4S dar are pusa o imagine cu iPhone 4. Acum, echipa de design de la Samsung e buna, nu? Nu…