Appvent Calendar iti aduce cate o aplicatie gratuita in fiecare zi

  Anul trecut a fost pornit un proiect numit Appvent Calendar care avea scopul de a aduce posesorilor de iDevice-uri cate o aplicatie gratuita pe zi, in fiecare zi. Anul acesta proiectul a fost reluat incepand de ieri si pe toata perioada lunii decembrie cate o aplicatie gratuita va fi oferita in fiecare zi pe site-ul Appventcalendar.com. Proiectul are si o aplicatie dedicata in App Store care va afiseaza in fiecare zi aplicatia oferita gratuit de catre diversi dezvoltatori care activeaza in App Store.

   Voi incerca sa va anunt in fiecare zi in legatura cu aplicatiile care sunt oferite gratuit insa daca nu reusesc, stiti unde trebuie sa ajungeti. Aplicatia gratuita a zilei de ieri este Linkoidz.

Pretul initial:
Numele:
Appvent Calendar

Gratuit

s





Developer: blacksmith games
Categoria: Entertainment


Descriere: Happy Appvent! Introducing the official Appvent Calendar app! The ONLY app-source for all your Appvent Calendar holiday goodness.The elves have been working tirelessly to bring you this app.

Check back ev…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb


6 COMENTARII

  1. @Stan… in lumea reala, cea de azi nu cea din secolul trecut (in tehnologii it o luna=1secol).
    Nu inteleg cum puteti sa nu faceti upgrade la un sistem asa de mult imbunatatit.

  2. @Stan: e atat de bine imbunatatit….merge impecabil…cand e plin de buguri si la o luna de la lansare deja urmeaza sa apara al doilea update,care ce crezi ca va face?va incerca sa repare acele buguri….si ce crezi?nu vor reusi…pentru ca de asta au scos si primul update si tot nimic…asa ca,deocamdata 4.3.3 e cel mai bun.