Castigatori: Concurs – Castiga unul dintre cele 10 coduri gratuite pentru aplicatia Identity

   Identity este o aplicatie dezvoltata de catre Lucian Boboc, un cititor al iDevice.ro si Super Moderator al forumului acestui blog. Aplicatia dezvoltata de catre el va ajuta sa descoperiti cine va utilizeaza terminalul atunci cand nu sunteti langa el si eventual va poate ajuta sa descoperiti cine vi l-a furat sau cine l-a gasit in cazul in care l-ati pierdut. Aplicatia este conceputa pentru a afisa pe ecran doar imaginile pe care le vedeti in poza de mai sus si de indata ce faceti legatura dintre ea si contul Dropbox aceasta va face automat o poza de fiecare data cand este deschisa si va trimite automat poza catre contul Dropbox.

   Practic daca o persoana va fura terminalul, de indata ce va deschide aplicatia aceasta va fi fotografiata folosind camera frontala si poza ei va fi trimisa automat catre contul vostru Dropbox unde o veti putea vedea. Ar fi util ca pe viitor sa existe optiunea de a trimite automat poza si prin email pentru cei care nu au Dropbox. Trebuie sa va atentionez in legatura cu un lucru totusi, aplicatia afiseaza automat si o notificare pe ecran cand trimite poza la Dropbox si ar fi util sa dezactivati acele notificari pentru a nu atentiona un posibil hot ca a fost fotografiat.

   Pentru a castiga unul dintre cele 10 coduri trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia diseara la ora 20:00.

UPDATE – Castigatori: fofoMihaiMariusM,  DanielmarianDomnul AvocatCristutz XxlLiluD. ViorelBogdan Albu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vIPzNEJUr60[/youtube]