O luna fara jailbreak si ce imi lipseste

   Am iPhone 4S de o luna si jumatate si desigur ca folosesc terminalul fara jailbreak deoarece nu exista o solutie de jailbreak pentru el. In aceeasi situatie sunt poate peste 10 milioane de alti utilizatori si sincer sa fiu nu as putea spune ca ma bucur de ea. iPhone-ul merge foarte bine fara jailbreak, poate mai bine decat daca l-as fi avut implementat, insa sunt cateva lucruri pe care as fi vrut sa le am la dispozitie. Primul este IntelliScreenX pe care l-am testat pe 3GS-ul meu si pe care l-as vrea in iPhone 4S dar deocamdata nu am posibilitatea sa il pun.

   Al doilea lucru are legatura cu Notifications Center-ul si imposibilitatea de a adauga widget-uri care mi-ar fi usurat extrem de mult munca in iOS. Ultimul lucru, si unul nu prea important, este imposibilitatea de a inchide conectivitatea 3G. Desigur ca daca as fi avut jailbreak as fi gasit si alte chestii pe care sa le instalez in terminal insa cele 3 lucruri de mai sus reprezinta principalele motive pentru care as face jailbreak in momentul de fata. Nu stiu daca vom avea o solutie de jailbreak pana in 2012, sper ca ea sa vina insa sansele sunt mici.

45 COMENTARII

  1. Bravo, aceiasi situatie si la mine, imi lipsesc mici tweak-uri, gen biteSMS, Cyntact, si vreun widget de toggle-uri in Notifications Center, in rest sunt super ok si fara jailbreak 🙂

  2. 3g unrestrictor imi lipseste cel mai mult. In rest totul e absolut ok. Mult mai bine fara jb, ma rog fara mobile substrate…

  3. Mai multe luni fara jailbreak si e foarte bine.
    Scuze pt off topic dar am o intrebare zaone. Sub iconita de facebook de pe springboard acolo unde scrie numele “Facebook” acum imi scrie “Cleaning…” si este blocata, ce inseamna asta ?

  4. Conectivitatea 3G se poate opri din Settings -> General -> Network. Eu am iOS 5 dar probabil ca merge si pe iOS 5.1 in cazul tau.

  5. Eu unu plang dupa multiflow si scrollingboard care faceau home-buton sa nu mai aiba sens si pot spune chiar ca era mai rapid 3gs-ul cu tweakurile astea la schimbarea aplicatiilor din backround

  6. am mai postat si pe forum dar vad ca nimeni nu e interesat de treaba cu 3G-ul pe 4S. Trimiteti-mi un fisier de carrier settings .ipcc de la un 4S, ala unde poti modifica chestii pe care operatorul le-a dezxactivat.

  7. @MuscleNerd @p0sixninja I’ve got a untethethered JB!, I know for sure that u both are confused one on crash reps and the other on unlock
    By Hackman Smith on Twitter ! Jb-ul este din cate afirma el userland si va fi disponibilă pe 25 Decembrie ! Tipu va face un video despre realitatea soluției de jb untether atât pe 5.0 si 5.0.1 !!

  8. Aceeasi situatie. Totul merge super OK. Imi lipsesc destul de multe, dar f mult iBlacklist. 🙁 Stie careva vreo alternativa in AppStore?

  9. mie sincer imi lipsesc 2 lucruri : posibilitatea de a inchide 3g-ul si a schimba pe wifi usor si youtube hd pe 3g, restul nu ma intereseaza. Din pacate daca nu vor imbunatati ios si bateria multi vor migra catre android care cu toate problemele pe care le are in momentul de fata pe mine ma tenteaza din ce in ce mai mult. parerea unui utilizator iphone din 2007 :(…

  10. Fratilor am o problema cu Iphone 4s asta…in casti se aude mult mai incet decat iphone 4(testat cu aceeasi melodie si aceleasi casti). stie cineva ceva ??? Nu e pus volum control, EQ, etc…e lasat standard

  11. imi lipsesc intelliScreenX ,3G Unrestrictor,SIManager, Infi,nitifolder,winterboard,bbsettings sunt mai multe care le foloseam,dar nu pot sa spun ca sunt multumit de 4s si asa … cu jb puteam personaliza mult mai multe…
    sa speram ca apare cat de curand… aplicatii,am tot ce imi trebuie momentan,nu cred ca ash mai folosii installous cu toate ca l.am folosit in trecut!

  12. @Ovi: biteSMS pe ios5 e cam useless. e facut ciudat (mult diferit fata de cel pt ios4). Pe io4 il foloseam, dar pe 5 am renuntat la el. Cyntact e lasat balta, acum este Copic care face acelasi lucru + altele in plus.

    Depind de jb pentru: iBlackList, Copic, Raport livrare SMS. Restul … pot trai fara ele

  13. 3g unrestrictor, simanager, intelliscreenX, iblacklist ..etc 😀

    momentan am toate aplicatiile ce imi trebuiesc pe el,nu cred ca as mai folosii install0us, cu toate ca l.am folosit …

  14. @Zaone : poti sa spui mesajul postat de Muscle Nerd ? Tipu a zis ca va posta o filmare in week-end ! Interesantă poza in schimb cu iPhone-ul 4S jailbroken !
    Realizeze ca daca va fi adevărat Dev Team se va pensiona :))

  15. @MuscleNerd what your thoughts on the new claiming jailbreak solution?
    http://t.co/PHqre8JP
    MuscleNerd MuscleNerd
    @azrultwit that’s obviously redsn0w he’s running…he’s one of the lazy fakers 🙂 (fakers used to put a lot more effort into it!)

  16. Pe ipad imi lipseste doar o aplicatie gen backgrounder sau ceva sa pot inchide apliicatile deodata. Ma dispera cand trebuie sa le inchid pe fiecare in parte.

    Pe iphone mi-ar lipsi pe langa cele mentionate in articol si ismartdialer si copic.

  17. iBlackList și Copic. Nu am nevoie de altceva. Dar pentru astea 2 nu imi fac jailbreak. Ma mir cum apple nu a bagat in ios pana acum poze la mesaje si la agenda cum au majoritatea telefoanelor

  18. @Alessu: Tu vorbesti despre @iHackman007 pe Twitter ? Eu vad un tethered jb In videoclip iar hacker-ul asta pe care îl cunoaste si Muscle are o soluție de untether pe care o va lansa pe 25 Dec ! între timp va posta un video cu soluție in week-end !

  19. Deci stai sa inteleg. Tu nu crezi ca Dev Team are o solutie de untethered jailbreak dar crezi ca o are un necunoscut si o va lansa pe 25 dec? Sa inteleg ca faci misto.

  20. As adauga si tv out pe langa 3g unrestricted …daca stie cineva vreo alternativa pt tv out din appstore as fi curios..tks

  21. Vad ca pana acum doar o persoana a specificat ca ii lipsesc aplicatiile gratuite. Restul sa inteleg ca ei cumpara aplicatiile din appstore sau nu au nevoie. Sunt cateva aplicatii interesante in cydia, dar bine ca au scos ios 5 care are multe chestii utile in special notification center – ul. Mie mi-ar lipsi sbsettings, widgetstask si installous mai ales.

  22. @Zaone @Alessu: Eu jb nu folosesc de luni bune respectiv doi bani nu dau pe el ! Doar am precizat faptul asta ! Dev Team nu stiu ce tip de jb au insa in week-end o sa vad daca e ceva real sau “fake and gay ” !!

  23. @Domnul Avocat
    Nici pe mine nu ma intereseaza untethered pentru ip4, mai degraba unul stabil si fluid pentru 4s ar fi ceva interesant desi intuitia imi zice ca nu va exista asa ceva … cel putin nu in prima jumatate a anului viitor.

  24. Eu sunt corect , folosesc jailbreak si o sa raman la versiunea 4.3.5 cu tethered jailbreak , m-am invatat cu multe applicatii pe care nu reusesc sa le cumpar pe toate !

  25. Incet, incet imi piere cheful de iphone, o gramada de probleme, de situatii idioate, de transfer cretin cu itunes si alte neajunsuri care incep sa fie mai multe decat satisfactiile.

  26. Mie imi lipsea un program bun de gps, care tocmai l-am achizitionat din app store si am scapat de o durere de cap, restu aplicatilor nu prea au importanta deoarece majoritatea au si versiune free, deci daca vreo unu merita banii il cumpar.

    Am 4s si din cauza intarzierii jb, nush daca ma voi mai interesa vreo data sa-l bag, odata ce am rezolvat ce era mai scump si mai urgent.

  27. Mie imi lipseste… telefonul, am un 4S codat pe SFR franta si ma uit la el… nici ipod nu am pt ca nu e activat… sta in dock in vitrina, azi am sters praful de pe el (la propriu)
    Asa ca nu va mai vaitati de lipsa sbsetings-ului….

  28. Si eu sunt mort fara sbsettings, activator si bitesms mai ales. Dar si o gramada de alte mici tweekuri.
    As vrea tare mult sa vad iara pozele contactelor in favorites sau sms… Si as vrea sa vad si numele firmei cand ma suna careva… Nu doar numele… As vrea multe. Vrem jailbreak 😉

  29. exista deja psibilitatea prin intermediul “scurtaturilor” de a aduce iconite direct in springboard din meniul Configurari. De ex. ptr. WiFi sau Networks ptr a activa sau dezactiva rapid accesul la internet.
    Ptr cei interesați au la dispoziție fie site-ul fie aplicatia ifon.fr

  30. Eu nu reusesc sa descarc jilbreak,am incercat in toate felurile si pe toate saiturile!!!!!!!!!!Am un ipad2 si nu reusesc sa descarc anumite programe,cine ma poate ajuta????????????