Video: Samsung Galaxy Nexus invata de la iOS cum sa scrie singur

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iX9z-0Gay9U[/youtube]

   In ultima vreme iOS 5 si iPhone 4S au fost in centrul atentiei aducand foarte multe probleme pentru utilizatori. Ei bine Galaxy Nexus, primul smartphone cu Android 4.0, vrea sa demonstreze ca poate mai multe decat iPhone 4S si in clipul de mai sus il vedem scriind singur si facand poze singur. Problemele au aparut dupa ce Google a rezolvat bugul care cauza o inchidere subita a volumului, bug pe care iPhone 4S desigur ca il are. Bugul apare doar cand terminlul este pus la incarcat si din nou vorbim despre o problema pe care am intalnit-o pe iPhone 4 anul acesta.

   Nu exista sistem de operare perfect, nu exista terminal perfect si cand spuneti ca iPhone-ul vostru are probleme ganditi-va ca se poate mai rau, mult mai rau, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus. Trebuie sa recunosc faptul ca si in iOS 4 era intalnita problema iDevice-urilor care incepeau sa scrie singure insa Apple a reusit sa rezolve rapid bugurile.

5 COMENTARII

  1. Din clip mi se pare ca telefonul e defect. Usb-ul cred.
    Similar am patit acum multi ani si eu la un htc touch diamond.

  2. Ca tot vorbind de bug-uri voua nu vi s-a intamplat atunci cand “derulati”un video sa se blochete biluta si sa faca din nou loading-ul?

  3. si eu am o problema asemanatoare,cand incarc ipod din priza,incepe sa tremure imaginea daca ating ecranul…curios este ca daca incarc de la pc nu se intampla asta,,,,ce intreb eu,oare,in timp,se vor agrava si vor ramane permanente?

  4. @Yoyoo29
    Acel microfon apare in modul de introducere text. Daca nu il vezi acolo mergi in setări si modifica limba de scriere pe engleza, pui degetul pe glob si il ti acolo pana iti apar limbile, selectezi engleza si iti apare si microfonul.(asta după ce ai modificat limba de introducere text)