Apple asigura europenii ca vor putea achizitiona iDevice-uri chiar daca Motorola va impune hotararea castigata ieri

    Ieri compania Motorola a castigat intr-o instanta din Germania dreptul de a interzice comercializarea de iDevice-uri care au conectivitate 3G deoarece Apple a incalcat un brevet de inventie al Motorola atunci cand le-a dezvoltat. Decizia a fost data de o instanta din Germania, este preliminara insa poate fi impusa de catre compania Motorola. Decizia se refera la sucursala Apple din Irlanda care se ocupa cu importul iDevice-urilor pentru tarile din Europa si practic Motorola poate interzice importul iDevice-urilor dar nu si comercializarea stocului existent.

We’re going to appeal the court’s ruling right away. Holiday shoppers in Germany should have no problem finding the iPad or iPhone they want.

    Un purtator de cuvant al Apple a declarat aseara ca un apel va fi formulat impotriva deciziei preliminare insa chiar daca el nu va avea succes, Apple va putea vinde stocul de iDevice-uri din propriile magazine si compania sustine ca exista indeajuns de multe terminale pentru orice doritor. Practiv victoria celor de la Motorola ar putea afecta Apple in viitor insa in momentul de fata si pe perioada sarbatorilor cei din Cupertino par a fi “acoperiti” in ceea ce priveste stocurile.