Apple angajeaza omul care a gandit un alt fel de iOS

   Inaintea lansarii iOS 5 v-am prezentat o serie intreaga de clipuri video in care un designer numit Jan-Michel Cart care ne prezenta viziunea sa cu privire la noul sistem de operare al companiei Apple. Desigur ca Apple nu a lansat un iOS care semana macar un parte cu tot ce am vazut noi acolo insa compania a vazut munca designerului si recent acesta a anuntat ca a devenit angajat al Apple. Sincer sa fiu cred ca Apple a reusit sa angajeze un designer foarte talentat insa sper ca acolo talentul sau sa ajute la infrumusetarea iOS-ului si nu la altceva.

   Jan-Michael Cart este al doilea designer cunoscut care este angajat de Apple, primul fiind Peter Hajas, cel care a facut sistemul MobileNotifier, un tweak a carui functionalitate o avem in parte implementata in iOS 5 dar intr-un mod usor diferit. Daca il adaugam si pe comex in lista de omeni angajati de catre Apple atunci putem spune ca acum compania are in maini cativa angajati extrem de capabili sa schimbe fata iOS-ului asa cum il stim noi astazi, ramane de vazu daca ei in final vor fi lasati sa faca acest lucru.

   In concluzie, daca esti talentat si munca ta este apreciata la nivel international, s-ar putea sa realizezi ca Apple este interesata de serviciile tale.

4 COMENTARII

  1. Ca sa faci chestiile alea de mai sus nu-ti trebuia “designer” special. Pentru asa ceva oricine putea face…..si ar fi trebuit, din lista aia de oameni “capabili” pe care o are Apple.
    Daca nici pana acum nu i-a dus capu’ ca sa-mi scrie pe iconite, e grav…..grav de tot.
    Si eu unul, nu vad in viitorul apropiat ce alte implementari din categoria “UAU!” ar putea aduce device-ului, ca ce a fost interesant a aparut pana in prezent, prin mii de aplicatii facute de amatori/profesionisti.