Britanicii pot inchiria terminale iPhone 4S de la operatorul O2

  In lumea intreaga se anunta ca economiile au reintrat in recesiune, ca ne asteapta o noua criza financiara si operatorul de telefonie mobila O2 din Marea Britanie are o  oferta foarte interesanta pregatita pentru clientii sai in aceste vremuri grele. Compania da britanicilor posibilitatea de a inchiria un iPhone 4S pentru un an intreg impreuna cu un abonament de 55£ pe luna. Da, ati citit bine, utilizatorii inchiriaza iPhone 4S-ul de la operator si pentru cele 55£ platite lunar primesc : un iPhone 4S de 16 GB, 750 de minute in retea, 500 MB trafic si posibilitatea de a trimite oricate mesaje vor in reteaua O2.

  Practic preturile pentru inchirierea unui iPhone sunt la fel de mari precum cele platite pentru achizitionarea sa doar ca la final trebuie sa dai terminalul inapoi in aceeasi conditie in care l-ai achizitionat. Nu stiu cata lume va fi dispusa sa inchirieze un iPhone 4S de la O2 insa ideea este foarte interesanta si daca va avea succes in Marea Britanie isi va gasi cu siguranta un loc in ofertele altor operatori de telefonie mobila.

5 COMENTARII

  1. Ideea cu inchiriatul telefoanelor am mai auzit-o si nu mi se pare ok. Inteleg sa inchiriezi o masina ptr ca ai nevoie de ea si nu-ti permiti sa-ti cumperi una, dar telefon? Ok, e iPhone. Si ce daca.

  2. Interesanta zici?!
    Cred ca mai degraba e facuta in bataie de joc, practic cumperi telefonul la pretul ala de inchiriere; dupa un an ajungi sa dai cam 700-800E pe el si il dai si inapoi. Eu as zice ca in vreme de criza (asa cum se intampla si pe plaiurile mioritice) te storc si mai mult.