iOS 5.1 beta 2 imbunatateste usor autonomia bateriei pe iPhone 4S

   Pentru unii iOS 5 s-a dovedit a fi inamicul principal al autonomiei bateriei. iOS 5.0.1 a rezolvat problemele pentru unii insa a generat altele pentru altii asa ca Apple a fost nevoita sa recunoasca a doua oara ca a lansat o versiune a iOS cu probleme si acum lucreaza la iOS 5.1. Versiunea beta 2 a iOS 5.1 a fost lansata saptamana aceasta si de la ea toti asteapta o rezolvare a problemelor cu autonomia bateriei, rezolvare care ar putea ajunge cat de curand. Pana una alta un blog italian a facut un mic test privind autonomia bateriei pe iOS 5.1 beta 2 si ei au constat ca fata de iOS 5.0.1 exista o imbunatatire nesemnificativa a autonomiei.

   Vorbim despre doar cateva minute de usage in plus pentru un iPhone 4S insa ei spun ca Apple tine procese deschise in versiunile beta, procese care sunt scoase si imbunatatesc autonomia bateriei. In experienta mea, ceea ce gasesti intr-o versiune beta gasesti si in versiunea finala iar autonomia bateriei nu s-a imbunatatit, in cazul meu, la trecerea de la o versiune beta la una finala. Pot sa spun ca in toate versiunile beta ale iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S obtineam peste 6 ore de usage facand orice pe terminal insa sincer sa fiu nu cred ca acelasi lucru il voi mai obtine vreodata de la vreo versiune a iOS 5.x.

15 COMENTARII

  1. Ati disperat pământul cu autonomia asta.. cât vreți oare să vă țină ? Țin să cred că nu știți să folosiți eficient aparatul. Dacă vreți vă urc imagini sau fac un film să vedeți că pe mine 4s nu mă ține sub 3 zile cu 5 ore utilizare…
    Cam cat ati vrea, o saptamana.. Daca ma joc pe el in continuu de la full la zero tine 11 ore jumate, mi se par destul de rezonabil… Acum am utilizare 4 ore, 51 minute.. repaus 3 zile, o oră, baterie 6%.

    Concluzie.. nu stiti sa va incarcati si sa va utilizati telefoanele..

    Apropos, pe langa faptul ca 3g nu se poate opri am incontinuu activat wi-fi, push doar pe facebook, lumina pe la 30%, fara localizare..

  2. Cel mai mult m-as distra daca Samsung ar scoate Galaxy S3 cu aspect 100% identic cu carcasele facute de chinezi pentru iPhone 5, cele care au aparut vara asta.
    Ar fi cea mai penala faza =)))

  3. @zaone, 6 ore usage? WOW, pai eu cu 4Sul daca obtin maxim 3 ore jumate inseamna ca am o problema? OK sa definim 3 ore jumate: doua conturi de email pe push (unul de serviciu cu vreo 40 emailuri minim/zi si unul personal), calendar sincronizat cu cel de pe calculator si telefoane plus ceva browsing toate pe 3G. Nu a tinut ever mai mult de 2 zile, daca l-am bagat in draci intr-o zi la ora 16:30 avea 20% saracu. Am sau nu probleme?

  4. @Aurel: Eu am aplicatia iDevice, primesc toate push-urile plus vreo 3 – 400 de email-uri pe zi plus push-uri de la twitter/facebook plus browsing plus vorbit la telefon plus folosit GPS plus folosi camera plus jucat si telefonul sta desigur tot timpul pe 3G.

  5. 4S CLAR . Nu mai da inapoi, mergi direct la dual-core. Se mai optimizeaza bateria si software. O sa simti nevoia puterii crescute pe viitor trust me.

  6. Chiar s-a imbunatatit autonomia bateriei semnificativ, am 3 ore de jucat continuu gta III, asphalt,monpoly ai alte jocuri plus stat pe internet, wi-fi, localizare activata, folosit Siri de câteva ori si 5 ore de stand-by au mâncat 60% din baterie zic eu mult pentru cât l-am chinuit astăzi. Îmi e mila de el. O seara plăcută

  7. Eu cu 5.0.1 si 3g tot timpul activ nu reusesc sa’l duc mai mult de 3 ore jumatate.. 4 in usage. Si vreo 16 in stand by. Asta in conditiile in care am push de la facebook si de la un cont de mail. Ma joc destul de putin..

    Am facut un test cu 3g oprit si tinut conectat prin wi fi in permanenta la reteaua de acasa.. am scos 6 ore jumatate in usage si 24 in stand by.
    Sper sa rezolve problemele cat mai curand ca e trist ce se intampla!

  8. Cu noul update al iOS-ului am atins o limita la care nu credeam ca ajung vre-o data: 8ore de usage cu 1zi si 21ore de stand-by plus inca 20% de baterie. In sfârșit o treaba buna făcută de Apple si mă bucur ca mă aflu printre cei care se pot bucura după acest update.

  9. @alessu eu nu inteleg cum te tine atata bateria. eu am avut 5 ore in usage, 2 zile in repaus .. si imi era gata bateria. cand nu imi trebuie 3gu il inchid .. wifiu si bluetoothu inchis .. configurarea fus orar si traficu inchise si nu tin deschise aplicatii in backround.