Need for Speed The Run nu va ajunge pe platforma iOS

   Need for Speed The Run este cel mai nou joc din seria Need For Speed lansat de catre EA Games pentru PC si console. In mod normal compania ar fi trebuit sa lanseze o versiune si pentru platforma iOS insa se pare ca acest lucru nu se va mai intampla, EA Games renuntand la idee. Compania sustine ca isi va concentra resursele pe dezvoltarea unui nou tip de joc, care va aduce o cu totul alta experienta pentru posesorii de terminale mobile desi deocamdata nimeni nu stie cum anume ar putea schimba cei de la EA Games un concept deja popular.

EA Mobile will not be launching Need for Speed: The Run on iOS. These decisions don’t come easily, but in the end our focus on fewer, bigger, better experiences necessitated that we focus resources on another exciting new Need for Speed experience for mobile users coming soon. We’ll share more about that in the coming months.

  Desi EA games nu va lansa The Run, se pare ca Firemint este compania care va prelua rolul dezvoltarii unui alt joc din seria Need for Speed. Firemint este companai care a dezvoltat celebrul joc Real Racing 1/2 deci echipa de acolo stie cu siguranta ce face si din moment ce EA Games detine Firemint, ne putem astepta la un titlul cu adevarat interesant.