Video: Automatic Ditation imita Siri, stie mai multe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYLSX3wX9nA[/youtube]

   Automatic Dictation este un nou tweak lansat in versiune beta in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa extinda functionalitatea propriilor terminale. Tweak-ul foloseste sistemul Dragon Dictation(indisponibil in Romania), plugin-ul Activator si tweak-ul VoiceActivator pentru a indeplini o serie de functii specifice asistentului Siri. Folosind Automatic Dictations putem deschide aplicatii, putem schimba un status pe Twitter, putem dicta fraze, putem scrie email-uri si multe multe altele insa pentru a face acest lucru este nevoie de jailbreak.

Plug-in for the AppStore application “Dragon Dictation” to enable assigning dictation and share events to Activator and VoiceActivator actions and thus emulate Siri-like behaviour on old devices. The app can be freely downloaded at AppStore

   Desi tweak-ul este disponibil gratuit deocamdata in Cydia, problema este ca sistemul Dragon Dictation nu poate fi descarcat din App Store Romania asa ca trebuie sa va faceti un cont pe App Store SUA, de exemplu, pentru a il instala.