CASTIGATORII – Concurs: Castiga unul dintre cele 10 coduri pentru – Colinde Romanesti, aplicatie facuta in spiritul Craciunului

   Acum cateva saptamani a fost lansata in App Store o foarte interesanta aplicatie dedicata noua romanilor. Colinde Romanesti se numeste aplicatia si in ea veti gasi peste 200 de colinde romanesti, desigur, dar si 6 posturi radio care ruleaza muzica specifica sarbatorii Craciunului. Aplicatia are o interfata foarte intuitiva si frumoasa in care aveti 4 mari categorii:

  • Colinde – in care aveti listate toate cele 200 de colinde;
  • Versuri – aici aveti listate versuri pentru cateva dintre cele mai interesante colinde pentru Craciun si sunt sigur ca in ajunul Craciunului va vor fi extrem de utile;
  • Radio – aici aveti listate 6 posturi radio care ruleaza melodii dedicate sarbatorii Craciunului;
  • Spirit – un wallpaper animat care aduce putina zapada pe terminalul vostru deoarece afara ea lipseste cu desavarsire.

   Colinde Romanestie este disponibila in App Store pentru doar 0.79€, o suma modica pe care cred ca niciunul dintre voi nu o va resimti in buget cand isi va putea impresiona prietenii cu, colindele disponibile in ea. Trebuie sa va atentionez totusi ca nu puteti asculta colindele din aplicatie decat daca aveti o conexiune de internet activa asa ca aveti grija cum procedati pentru a nu va trezi ca nu mai aveti trafic disponibil in abonament.

   Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia maine la ora 09:00 asa ca grabiti-va sa va inscrieti! Le multumesc dezvoltatorilor aplicatiei pentru coduri!

CASTIGATORII:claudiuOvidiu BusuioczFbLaurMFlorianIonutAndrei AlinalynDragosmit.zigo .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6g8YEpdaIoQ&feature=colike[/youtube]

Codurile vor fi trimise in cursul zilei de maine.