redsn0w 0.9.10 beta 2 lansat, rezolva unele probleme de functionalitate ale iOS

   V-am spus astazi ca o noua versiune a Corona este disponibila pentru a rezolva problemele de functionalitate ale iOS-ului si iata ca o noua versiune a redsn0w a fost lansata pentru a face exact acelasi lucru. Dev Team spune a ca rezolvat toate probleme cauzate de versiunea initiala a programului iar acum aveti doua optiuni: fie instalati Corona din Cydia fie refaceti jailbreak-ul cu redsn0w. Ambele metode pot fi utilizate fara probleme, depinde de voi ce anume alegeti sa utilizati.

Update #2: The b2 version of redsn0w includes the launchctl-related fix by @planetbeing as mentioned by @saurik here and here. As usual, you can just re-run redsn0w in jailbreak mode over your existing 5.0.1 jailbreak (even a PwnageTool one), making sure to de-select “Install Cydia” if you do. Always be sure to do a controlled “slide to power off” shutdown of your device before running redsn0w.

   Puteti descarca redsn0w 0.9.10 beta 2 de aici: Windows, Mac. Aici gasiti un tutorial de jailbreak.

UPDATE: Inainte de a repeta procesul de jailbreak inchideti terminalul de tot si bagati-ul in DFU Mode pornind cu el inchis. De asemenea alegeti sa nu instalati Cydia.