Viitorul televizor al Apple ar putea rula in baza unui hardware asemanator cu cel din iDevice-uri

   In povestea legata de lansarea unui nou televizor de catre Apple aflam ca hardware-ul din actualele iDevice-uri ar putea fi folosit in viitorul produs al Apple. Informatiile vin desigur de la aceeasi publicatie asiatica Digitimes care pare sa aiba surse foarte loiale in cadrul companiilor partenere ale Apple. Conform Digitimes, 3 companii se lupta pentru a obtine contractele de furnizare a componentelor pentru viitorul televizor insa deocamdata Apple nu a luat vreo decizie cu privire la contractele ce urmeaza sa fie semnate.

Following sources’ claims that Samsung Electronics and Sharp will manufacture chips and displays, respectively, for the so-called Apple “iTV,” others have suggested that Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), Advanced Semiconductor Engineering (ASE) and Siliconware Precision Industries (SPIL) have the potential to win orders for Apple’s smart TV.

   Ca de obicei informatiile despre “iTV-ul” celor de la Apple sunt disponibile doar cu titlu de zvon asa ca nu ar trebui sa va puneti prea multa baza in ele.