MapReminders iti aduce aminte sa indeplinesti un task atunci cand ajungi la o anumita locatie

   MapReminders este un tweak lansat recent in Cydia care aduce posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a seta locatii pentru reminder-urile aplicatiei Reminders. In mod normal aplicatia ne permite sa setam o locatie pentru reminder-uri insa din pacate acea locatie trebuie sa fie ori cea existenta ori una atasata unui contact din agenda noastra. MapReminders adauga in aplicatia Reminders din iOS si posibilitatea de a alege o locatie folosind aplicatia Maps, deci nu mai suntem limitati la locatiile contactelor ci putem alege orice alta locatie de pe glob.

MapReminders is an extension for the Reminders app that enables scheduling of location reminders using a map. No new icons are added to your home screen – a new “Map” option is available when selecting a location in the Reminders app.

   MapReminders este automat integrat in aplicatia Reminders din iOS deci nu veti gasi vreo aplicatie dedicata pentru el. MapReminders este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

9 COMENTARII

  1. Scz de offtopic….am un ipad 2(3G, 64 gb, jailbreak pe ios 4.3.3) si am facut update la cydia loader sau ceva de genul(zicea essential update) si la sfarsitul downloadarii si instalarii am apasat pe reboot device si nu mai vrea sa porneasca:((…plz help…multumesc anticipat

  2. Am o problema cu maps in iOS 5. Cand mă aflu pe o strada din Timișoara si apas pe punctul albastru (adica locatia actuala) sau plasez un pin pe o strada nu imi scrie numele străzii. Scrie numai Timișoara, România. Am aceasta problema si pe iPhone si pe iPad. Am incercat si de pe un iphone cu ios 4 si pare sa nu fie afectat. Nu pot face un reminder intr-o locatie, nu pot pune adresa la un contact, afecteaza mai multe aplicatii etc. Si cred ca aceasta problema este numai in Timișoara.
    Am încercat un restore si nimic….
    Ati intampinat asa ceva?

  3. nu am reușit sa mai fac nimic…..am intrat in recovery si am făcut restore and upgrade la 5.0.1….astept jailbreak….:D