Apple va tine un eveniment media in luna ianuarie in New York, probabil nu va prezenta iPad 3

   Prin intermediul celor de la AllThingsDigital, publicata “de casa” a companiei Apple, aflam ca in ianuarie compania din Cupertino va gazdui un eveniment media in New York. Eddy Cue, SVP-ul diviziei de internet a Apple, va fi gazda acestui eveniment si el va fi cel mai probabil legat de servicii complementare ale companiei Apple si nu de lansarea iPad 3. Evenimentul nu este anuntat ca unul important si ar putea avea legatura cu serviciul iAds deci nu trebuie sa va ganditi ca tableta iPad 3 sau un posibil televizor isi vor face aparitia acolo.

According to sources close to the situation, Apple is planning an important — but not large-scale — event to be held in New York at the end of this month that will focus on a media-related announcement. 

Per the usual caveat, the tech giant is well known for moving around their public show-and-tells, so this could certainly change at any moment.

7 COMENTARII

  1. @zaone ajuta`ma pls si pe me cu ceva !!
    am facut update la 5..0.1 de la 4.3.3 si inainte mi`am salvat cu ifunbox sms`urile si agenda , agenda am puso la loc dar sms`urile nu mi le recunoaste nici cum 🙁
    am salvat din private/var/mobile/Library/sms fisierul sms.db si ce mai era pe acolo , iar acum le`am pus la loc dar la mesaje imi arata doare mesajele ce le`am trimis dupa ce am facut restore`ul!!cum pot face sa mi le recunoasca , am cautat si pe forum la tine si pe unde am mai stiut si nimik 🙁 , help me please !!