Prima Pagina Apple Video: ”Geanta norocoasa” de la Apple le aduce japonezilor produse la preturi...

Video: \”Geanta norocoasa\” de la Apple le aduce japonezilor produse la preturi promotionale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B78BojHvyjw[/youtube]

   Anual in Japonia are loc o promotie numita “geanta norocoasa” prin intermediul careia japonezii au posibilitatea de a achizitiona diverse produse la preturi mult reduse. Compania Apple participa la aceasta promotie si ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara o “geanta norocoasa” cu 430$ iar in ea ofera cateva produse foarte interesante care in mod normal ar trebui sa coste mai mult. Ideea din spatele acestei promotii este ca potentialul client sa plateasca pretul promotional indiferent ce se afla in “geanta norocoasa”, chiar daca gaseste acolo produse de care nu are nevoie.

  Un japonez norocos a platit 430$ la Apple si sl-a ales cu o tableta iPad 2, o husa SmartCover, un camera Coonection kit plus alte cateva produse care in final costa mult mai mult decat suma achitata. Desigur ca nu toti au primit aceleasi produse si probabil nu toti sunt multumiti insa promotia a atras destul de multi clienti.

 • Bobytza

  Ce misto si cat noroc pe ala !

 • yoyoo29

  si smartcover din piele =)) cat noroc sa ai? vreau si eu promotii din astea

 • williamxd

  yoyoo,cam ai nume de japonez. fuga in japonia la anul ;))

 • Romeo

  Si asta-i un mod de a trage tzepe, platesti 430 si ai 130 in posetutza, dar, platesti 430 si ai 500 dar, care-i incidenta?

 • Nu-i teapa pentru ca stii dinainte ca s-ar putea sa platesti prea mult pentru ceva ce nu merita atat. In cazul asta tu iti asumi riscul de a plati o suprataxa. Daca Apple nu iti spunea asta taunci era o teapa.