Apple ar putea lansa o noua linie Mac Pro in viitorul apropiat

   De mai bine de o saptamana Apple afiseaza termene de livrare foarte lungi pentru Mac Pro-urile vandute prin intermediul magazinului online si in general o crestere a timpilor de livrare pentru Mac-uri indica lansarea unei noi versiuni a respectivului produs. Se zvonea inca de pe la jumatatea anului trecut ca Apple ar urma sa lanseze un nou model al Mac Pro si acest lucru s-ar putea infaptui in prima jumatate a anului 2012, asta daca nu cumva intarzierile au legatura cu probleme pe partea de logistica.

   In ceea ce priveste posibilul hardware nou implementat intr-o noua versiune a Mac Pro, vorbim despre procesoare Intel Sandy Bridge E Xeon care ar trebui sa fie lansate pe piata in primele luni ale acestui an dar asta nu e tot deoarece Apple ar putea include in Mac Pro si noile placi video AMD “Tahiti”. Indiferent care va fi noua configuratie hardware a noilor Mac-uri, daca aveati in plan sa achizitionati un asemenea produs ar fi bine sa mai asteptati.

2 COMENTARII

  1. am asa un feeling ca orice produs nou care va apare la apple…. va avea soarta iphone 4s= rateu hardware. chiar sunt curios ce va fi anul asta cu apple.