iPad 3 si 4 lansate in 2012?

11

   Aseara v-am spus ca  Apple ar putea lansa o tableta iPad 3 cu Retina Display care ar urma sa aiba camere mai bune si procesor mai bun insa impreuna cu ea va fi disponibila pe piata si tableta iPad 2. Ei bine astazi cei de la Digitimes reitereaza informatiile de aseara insa aduc si un element de noutate. Ei spun ca tableta iPad 4 ar putea fi lansata in a doua parte a acestui an si ca noua tableta va avea hardware mult mai bun si un set de aplicatii speciale care o vor ajuta sa concureze cu tabletele Android si Windows care urmeaza sa apara. Pe langa hardware mai bun tableta ar urma sa vina si cu o baterie de 2 ori mai mare, de 14.000 mAh mai exact, care ar oferi 20 de ore de utilizare.

But a true battle for market share will arrive in the second half of the year when Apple ships its iPad 4 in October, about the time when Microsoft releases its Window 8 and Intel unveils its Clover Trail-W platform, the sources commented. The 9.7-inch iPad 4 is expected to come with much upgraded hardware specifications and integrated applications so as to compete with an array of Android-, Wintel- or WoA (Windows on ARM)-based tablet PCs to be released in the fourth quarter, said the sources.

   Nu stiu de unde vin informatiile despre iPad 4 insa ele sunt cat se poate de false. Apple nu lanseaza iDevice-uri ca Samsung versiuni noi ale unui telefon mobil. Apple lanseaza iDevice-uri noi la cel putin 1 an distanta unele de celelalte si nu la 6 luni asa cum sugereaza cei de la DigiTimes. Tableta pe care Apple o va lansa in luna martie, cel tarziu, va fi cea pe care o vom putea cumpara pana in 2013 si nicio alta versiune a sa nu va  fi disponibila pe piata si nu va aduce baterie de 2/3/4/5/6 ori mai mare.