Apple nu participa la CES dar isi trimite vicepresedintele pentru a inspecta produsele concurentei

23

    Desi Apple nu participa la CES de cativa ani buni, compania monitorizeaza cu atentie toate produsele prezentate de catre competitorii sai si prezenta lui Greg Joswiak la CES 2012 demonstreaza acest lucru. Ieri vicepresedintele diviziei de marketing pentru iDevice-uri a fost vazut inspectand standul celor de la Sony insa cand a fost intrebat in legatura cu motivele prezentei sale la CES a raspuns, nu prea fericit ca a fost descoperit, ca el a venit sa vada modul in care alte companii isi prezinta produsele in cadrul conventiei.

Joswiak said he was interested in how other companies present their products at events such as CES, from things like booth layout and aesthetics to which products are highlighted within a company’s booth. He seemed less than impressed with Sony’s booth but didn’t really want to get into a lengthy discussion.

   Pe langa cercetarile lui Joswiak, se pare ca si alti membri ai companiei Apple au chestionat jurnalistii in legatura cu tehnologiile prezentate la CES 2012. Oamenii companiei doresc sa stie parerile jurnalistilor in legatura cu tehnologiile prezentate acolo insa sunt de asemenea interesati sa afle detalii in legatura cu produsele care au fost sau urmeaza sa fie prezentate. Era normal ca Apple sa faca asa, anul trecut compania a lansat iPad 2 dupa ce toti producatorii de tablete si-au lansat produsele la CES iar anul acesta istoria se va repeta, Apple asteptand sa vada ce aduce concurenta nou pe piata pentru a vedea catre trebuie sa ofere in noua sa tableta.