Prima Pagina Apple Zvon: Foxconn si Pegatron incep productia tabletei iPad 3 pentru o lansare...

Zvon: Foxconn si Pegatron incep productia tabletei iPad 3 pentru o lansare programata in luna martie

   Se pare ca Apple ar fi cerut partenerilor de la Pegatron si Foxconn sa inceapa productia tabletei iPad 3, doua surse oferind informatii aproape identice ieri si astazi. Cele doua raporturi se contrazic in privinta numarului de unitati produse de catre cei doi parteneri insa ambele sustin ca productia a inceput iar tableta ar urma sa fie lansata in luna martie a acestui an. Se pare ca Sharp ar urma sa furnizeze ecranele retina pentru iPad 3 care ar urma sa aiba o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli iar tableta in sine ar trebui sa fie identica cu iPad 2 din punct de vedere al design-ului.

According to Chinese source, Foxconn Technology and Pegatron Technology started next generation of iPad assembly with Foxconn bearing 85% and Pegatron taking 15% of the production load like as iPhone 4S. Accelerated schedule is made possible by earlier Chinese New Year festival, 23rd-28th January.  This first lot production implements LCD’s, which are produced by Sharp Electronics Corporation, and aims to be shipped at early March, source told.

   Mai mult decat atat, se pare ca SmartCover-urile ar urma sa fie compatibile si cu tableta iPad 3 desi magnetii vor fi pozitionati in locatii diferite pe noua tableta. Deocamdata Apple nu a oferit informatii cu privire la o posibila conferinta de prezentare a iPad 3 deci o lansare in luna martie este intru totul posibila avand in vedere ca anul trecut iPad 2 a fost disponibila pe piata incepand cu data de 11 martie. Nu uitati ca aceste informatii reprezinta zvonuri si ca ele ar putea fi inexacte deci nu va bazati in totalitate pe ele.

 • Vladel

  Dupa cum ziceam , chiar ai sa postezi fiecare zvon? Ca la ip4s?

 • Iuliutz

  Corecteaza la lansare iPad 3 in loc de iPad 2

 • @Vladel: Am scris in titlu “zvon”. Daca nu te intereseaza de ce l-ai citit?

 • Romeo

  Zvonuri dar speranța ca noua tableta va fi pe măsura asteptarilor.
  Nu mă deranjează dacă nu este așa de “tare” precum restul atâta timp cat prețul nu depășește 650€ la liber.

 • Romeo tabletele sunt toate la liber:)) dar e bine sa stii ca sunt si blocate in anumite retele, daca ai nevoie pot eu sa deblochez contra unei sume mici in comparatie cu pretul ei.

 • Vasi

  Deja nu mai am rabdare…as face precomanda dak s-ar putea… Sper sa apuc de la inceput…daca se termina primul stoc raman 2 luni cu ochii in soare… 😉

 • Claudiu daniel

  locohaust te c am contrazici singur omule ! 