Zvon: Foxconn si Pegatron incep productia tabletei iPad 3 pentru o lansare programata in luna martie

7

   Se pare ca Apple ar fi cerut partenerilor de la Pegatron si Foxconn sa inceapa productia tabletei iPad 3, doua surse oferind informatii aproape identice ieri si astazi. Cele doua raporturi se contrazic in privinta numarului de unitati produse de catre cei doi parteneri insa ambele sustin ca productia a inceput iar tableta ar urma sa fie lansata in luna martie a acestui an. Se pare ca Sharp ar urma sa furnizeze ecranele retina pentru iPad 3 care ar urma sa aiba o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli iar tableta in sine ar trebui sa fie identica cu iPad 2 din punct de vedere al design-ului.

According to Chinese source, Foxconn Technology and Pegatron Technology started next generation of iPad assembly with Foxconn bearing 85% and Pegatron taking 15% of the production load like as iPhone 4S. Accelerated schedule is made possible by earlier Chinese New Year festival, 23rd-28th January.  This first lot production implements LCD’s, which are produced by Sharp Electronics Corporation, and aims to be shipped at early March, source told.

   Mai mult decat atat, se pare ca SmartCover-urile ar urma sa fie compatibile si cu tableta iPad 3 desi magnetii vor fi pozitionati in locatii diferite pe noua tableta. Deocamdata Apple nu a oferit informatii cu privire la o posibila conferinta de prezentare a iPad 3 deci o lansare in luna martie este intru totul posibila avand in vedere ca anul trecut iPad 2 a fost disponibila pe piata incepand cu data de 11 martie. Nu uitati ca aceste informatii reprezinta zvonuri si ca ele ar putea fi inexacte deci nu va bazati in totalitate pe ele.