Prima Pagina accesorii Matias Tactile One Keyboard – tastatura perfecta pentru un PC, Mac sau...

Matias Tactile One Keyboard – tastatura perfecta pentru un PC, Mac sau iPhone

   La CES 2012 compania Matias a prezentat Tactile One Keyboard, o tastatura care permite utilizatorilor sa scrie pe un Pc/Mac sau un iPhone fara prea mult efort. Principala caracteristica a acestei tastaturi sta in capacitatea de a schimba conexiunea de la un Mac/PC la un iPhone printr-o simpla apasare de buton. Practic noi apasam un buton si in loc sa scriem pe Mac/PC scriem text pe un iPhone iar la o a doua apasare de buton revenim la dispozitivul la care tastatura era initial conectata. Sistemul este ingenios, este probabil pentru prima oara folosit intr-un asemenea mod si a atras atentia celor prezenti la CES.

   Tastatura are un locas special in care putem monta un terminal iPhone si imaginile prezinta cat se poate de bine intregul sistem. Tastatura nu vine echipata cu baterii deci trebuie introdusa in porul USB al unui PC/Mac deschis pentru a functiona. Desi ideea este interesanta, din pacate pretul de 200$ cu siguranta nu va motiva prea multi utilizatori sa faca o achizitie.

 • lol…in prima este un ipod touch…se pare ca poate trimite sms-uri:)))

 • GAlex

  Da poate… Prin imessage!

 • Jayson

  da ceva nu e oke cu ipodul din prima imagine deoarece la imessage “bula” atunci cand scrii tu este albastra si nu verde..

 • Tigris Regalis

  Hmmm, tastatura asta este departe de a fi perfectă, cum se zice în titlu, din contră, necesită conectare prin cablu, este cu mult plastic și este foarte groasă și butucănoasă, ca o tastatură de IBM PC din anii ’80. Actualele tastaturi de la Apple sunt mai evoluate …

 • Danbolba

  Se poate schimba culoarea ma.