Samsung prezinta Galaxy Tab 7.0N, o va lansa in Germania pentru a evita interdictia de vanzare a seriei de tablete Galaxy

   Anul trecut compania Apple a reusit sa convinga o instanta din Germania sa interzica, comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab pe motivul incalcarii unor brevete de inventie proprii. Cei de la Samsung aveau doua tablete atunci pe piata, Galaxy Tab 10.1 si 7.0 iar pentru a evita interdictia de vanzare au fost nevoiti sa isi modifice produsele asa ca Galaxy Tab 10.1N si 7.0N sunt acum disponibile in Germania. Ambele versiuni noi ale tabletei au undesign usor modificat care ar trebui sa ofere un caracter de distinctivitate fata de tableta iPad 2 produsa de catre Apple.

   Desi Samsung a schimbat marginile tabletei, a inclus boxe in carcasa din fata si si-a introdus logo-ul in bezel, Apple nu este multumita asa ca a atacat in instanta noua versiune a Galaxy Tab 10.1N. Deocamdata o decizie definitiva nu a fost data pentru plangerea celor de la Apple insa versiunea 7.0N va fi cu siguranta supusa unei cereri de interdictie in zilele urmatoare. Eu unul nu cred ca Apple va mai avea castig de cauza de aceasta data deorece ambele tablete se disting fata de iPad 2 si nu mai produc confuzie in randul consumatorilor.

Articolul precedentVideo: iPhone Steve Jobs concept
Articolul următoriEagleEye aduce functii noi pentru browserul Safari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.