Prima Pagina Apple Partenerii Apple surprinsi pozitiv de vanzarile iPhone 4S, iPhone 5 ar putea...

Partenerii Apple surprinsi pozitiv de vanzarile iPhone 4S, iPhone 5 ar putea fi mai subtire si compatibil cu retele LTE

   Un analist american al bancii Morgan Stanley si-a anuntat astazi investitorii ca iPhone 5 va fi mai subtire, va fi compatibil cu retele LTE si se va vinde mai bine ca iPhone 4S. Toate sunt desigur presupuneri deoarece nici macar inginerii Apple nu stiu in momentul de fata cum va arata versiunea finala a terminalului iPhone 5 si in general analistii au tendinta de a vorbi multe prostii pentru a incuraja investitorii sa piarda investeasca bani. Revenind la realitate, conform aceluiasi analist Apple si partenerii sai au fost placut surprinsi de vanzarile inregistrate de terminalul iPhone 4S in Q4 2011.

What is clear about iPhone 5 is that Apple and its supply chain are positively surprised by the demand for iPhone 4S, which increases confidence in strong sales for iPhone 5 later this year. Overall, the supply chain looks for stronger than market growth for both the iPhone (50%+ y/y vs. market 20-30%) and the iPad (20-40% growth, higher with a lower priced iPad 2).

   Daca Apple a fost placut surprinsa de modul in care s-a vandut terminalul atunci fie ei nu se asteptau ca el sa intreaca vanzarile iPhone 4 fie vorbim despre cantitati enorme de terminale vandute in ultimele trei luni de zile. Tind sa cred ca este vorba despre a doua situatie pentru ca in perioada sarbatorilor terminalele iPhone 4S au fost printre cele mai caudate smartphone-uri si asta s-a vazut in cifrele privind descarcarile aplicatiilor. Despre iPhone 5 este prematur sa vorbim acum insa sunt sigur ca la vara vor fi publicate tot felul de informatii mai mult sau mai putin adevarate despre noul dispozitiv.

 • deja zvonuri idioate pentru iphone 5? 😐

 • Yes sir, trebuie sa manance o firmitura de paine analistii. Am scris articolul in principal pentru “surprinderea” Apple. Am inclus si detaliile alea despre iPhone 5 ca erau in sursa.

 • Romeo

  Eu sunt ferm convins ca toate au o logica bine conceputa, inclusiv zvonurile.
  Eu unul o sa imi iau cand apare iPhone5 si sper sa nu fie cu micile “defecte” pe care le-a avut iP4S la inceput. Si in viata mea nu imi mai iau telefon codat pentru pret mic la achizitionare.

 • Cosmin

  Doar o mica chestie, iphone 3g era versiunea 2.0 de iPhone, 3gs era versiunea 3.0, iPhone 4 a fost versiunea 4.0 si iPhone 4s este versiunea 5.0 de iPhone, asa ca prin urmare ar urma iPhone6. Urmand logica, Apple nu fa denumi urmatorul iPhone 5, pentru ca nu este versiunea 5 a telefonului. Nu se numeroteaza, se ia dupa versiuni. Asa ca e eronat sa spunem ca apare iPhone 5 la anul.

 • Va denumi urmatorul iPhone iPhone 5 asa cum iPHone 4S se numeste iPhone 5, asta urmand logica prezentata de tine.

 • Deleteplz

  ce naiba…abia a aparut iPhone 4S…si deja incep, din nou, zvonurile despre iPhone 5?
  Eu planuiam in februarie/martie sa-mi iau un 4S… dar in nici un caz nu vrea sa am 4S de 6 luni si sa apara 5-ul…
  Vre-un sfat zaone? 🙂

 • Cosmin

  iPhone -> v1
  iPhone 3g: v2 – > iPhone 3gs: v3
  iPhone 4 -> v4 – > iPhone 4s -> v5
  iPhone 6 -> v6 -> iPhone 6s -> v7

  cam asta e logica.

 • @Deleteplz daca ai iphone 4 acum ramai cu el, daca nu poti sa te gandesti sa-ti iei iph4s

 • Deleteplz

  @Nic:
  Am 3Gs, l-am luat la vreo 2-3 luni de la aparitie pt ca merita in comparatie cu 3G-ul (aproape dublu performante). Insa ma gandesc ca daca imi iau 4S (procesor si camera mai bune), parca vad ca 5-ul va avea proc dublu cat 4S…memoria ram dubla…cat si componente, ceeace constituie un upgrade MULT mai bun de la 3Gs la 5 decat la 4S. Partea negativa…e ca ar trebuii sa mai stau inca nu stiu cat timp pana la 5…care momentan sunt doar zvonuri…(desii ma indoiesc ca apare in 2012…)

 • @Cosmin: Nu stiu cum va puteti gandi ca Apple ar putea sari de la iPhone 4S la iPhone 6 dar ma rog. Apple nu lucreaza dupa logica, Apple face exact cum vrea ea nu cum ganditi voi ca ar fi logic.

 • Stefan

  Cosmin, nu stiu ce-ai fumat dar esti un mare ganditor. Aprecieri nemarginite!!!