Partenerii Apple surprinsi pozitiv de vanzarile iPhone 4S, iPhone 5 ar putea fi mai subtire si compatibil cu retele LTE

   Un analist american al bancii Morgan Stanley si-a anuntat astazi investitorii ca iPhone 5 va fi mai subtire, va fi compatibil cu retele LTE si se va vinde mai bine ca iPhone 4S. Toate sunt desigur presupuneri deoarece nici macar inginerii Apple nu stiu in momentul de fata cum va arata versiunea finala a terminalului iPhone 5 si in general analistii au tendinta de a vorbi multe prostii pentru a incuraja investitorii sa piarda investeasca bani. Revenind la realitate, conform aceluiasi analist Apple si partenerii sai au fost placut surprinsi de vanzarile inregistrate de terminalul iPhone 4S in Q4 2011.

What is clear about iPhone 5 is that Apple and its supply chain are positively surprised by the demand for iPhone 4S, which increases confidence in strong sales for iPhone 5 later this year. Overall, the supply chain looks for stronger than market growth for both the iPhone (50%+ y/y vs. market 20-30%) and the iPad (20-40% growth, higher with a lower priced iPad 2).

   Daca Apple a fost placut surprinsa de modul in care s-a vandut terminalul atunci fie ei nu se asteptau ca el sa intreaca vanzarile iPhone 4 fie vorbim despre cantitati enorme de terminale vandute in ultimele trei luni de zile. Tind sa cred ca este vorba despre a doua situatie pentru ca in perioada sarbatorilor terminalele iPhone 4S au fost printre cele mai caudate smartphone-uri si asta s-a vazut in cifrele privind descarcarile aplicatiilor. Despre iPhone 5 este prematur sa vorbim acum insa sunt sigur ca la vara vor fi publicate tot felul de informatii mai mult sau mai putin adevarate despre noul dispozitiv.