Iata de ce nu este bine sa iti instalezi un logo iluminat pe iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55RUht8g6J0[/youtube]

   In luna decembrie v-am prezentat clipul video de mai sus in care avem demonstrat procesul de instalare a unui logo iluminat pe un terminal iPhone. Acesta nu este singurul kit de instalare disponibil pe piata insa este unul dintre cele care au devenit foarte rapid populare. Ideea montarii unui logo iluminat pe iPhone a fost preluata de la MacBook-uri care au exact acelasi gen de logo Apple insa mult mai mare. Desi din punct de vedere estetic montarea unui asemenea logo face iPhone-ul mai interesant, din punct de vedere functional s-ar putea sa intalniti probleme, unele chiar foarte mari.

   Acel logo iluminat nu preia curentul direct de la baterie ci din cablul care alimenteaza ecranul LCD deci “fura” curent de la o alta componenta a iPhone-ului. Din cauza modului in care functioneaza logo-ul se pare ca unii s-au plans de decolorarea ecranelor sau de lipsa completa de functionalitate a acestora insa cazurile au fost destul de rare. Totusi chiar daca ecranul nu este afectat, trebuie luat in calcul faptul ca placa de baza s-ar putea deteriora in timp din cauza consumului excesiv de energie facut de montarea inca unei componente si daca o placa de baza s-a stricat la un iPhone atunci puteti sa va cumparati unul nou.

   Nu toti cei care si-au instalat logo-uri iluminate au avut probleme insa ele pot sa apara oricand din moment ce o componenta noua, neautorizata si neluata in calcul la fabricarea dispozitivului este introdusa in terminal.