Prima Pagina Apple Mac-ul – cel mai folosit laptop de catre jurnalistii prezenti la CES...

Mac-ul – cel mai folosit laptop de catre jurnalistii prezenti la CES 2012

   Apple nu a adus Mac-ul la CES 2012 pentru a il prezenta audientei insa cei care au scris pentru marile publicatii ale lumii au venit echipati cu produse ale companiei din Cupertino. Daca va uitati la aceasta imagine din camera de presa de la CES 2012 veti observa ca majoritatea jurnalistilor prinsi in cadru folosesc un Mac al companiei Apple pentru a scrie articole pentru propriile publicatii. Este arhicunoscut faptul ca foarte multi jurnalisti si mari companii folosesc produsele celor de la Apple, angajatii celor de la Facebook si Google fiind mari fani ai produselor companiei din Cupertino.

   Desigur ca laptop-urile cu WIndows nu au lipsit insa Mac-urile au dominat si asta spune multe despre felul in care Apple a progresat in ultimii ani.

 • Robb

  Daca le-ar mai ieftini macar … In marea parte a cazurilor numai companiile isi permit sa achizitioneze produsele Apple. Parerea mea este ca au preturi exagerate csnd vine vorba de laptopuri.

 • Adisor

  Mi se pare normal ! Autonomie mult mai mare decat la restul laptopurilor, compacte – unibody + lipsa ventilatoare in partea inferioara + display-urile mai bune decat la orice laptop + sistemul de operare care nu te enerveaza niciodata + eleganta +++ cate si mai cate. Once you go MAC you never go back!

 • atat timp cat se vinde , de ce sa scada pretul?

 • Adisor

  + ca am uitat sa mentionez ca pe mac sunt cele mai bune softuri pentru scriitori, softuri ce nu se gasesc si pe windows.

 • Toma

  Mi-e tare mila de Adisor 😆

 • Romeo

  Adisor, ai un +1, bv

 • mihaifoto

  Ba nu sunt scumpe deloc. Faceti comparatie cu plasticariile de doi lei de la Lenovo, Sony, Dell etc, care sunt la acelasi pret sau chiar mai mari si veti vedea diferenta. Si nu mai zic de sistemul de operare…

 • Soulyd

  As incerca si eu un mAcbook dar pretul de 12.000 ron la o configuratie ce gasesc la 5.000 cu Windows sau chiar mai bun nu stiu…. e ok sunt mai compacte mai elegante, materiale de calitate, etc. si soft-ul este mai stabil si mai placut de utilizat… Macbook-urile sunt facute pentru Americani si din tarile unde au venituri 25-30.000$ anuale in comparatie cu 3-5.000$ la noi in acelasi categorie!

 • Vali