Prima Pagina accesorii Nissan Scratch Shield – o carcasa pentru iPhone care se repara singura

Nissan Scratch Shield – o carcasa pentru iPhone care se repara singura

   Nissan este o companie cunoscuta in principal din cauza masinilor pe care le produce insa iata ca in curand ea ar putea intra chiar si pe piata accesoriilor de iDevice-uri. Scratch Shield este numele carcasei produsa de compania Nissan si ea este in esenta tratata cu o vopsea speciala folosita deja la unele modele de masini ale aceluiasi producator. Vopseaua carcaselor contine o substanta numita polyrotaxan care are o structura chimica ce ii permite sa se regenereze in cazul in care zgarieturi fine apar pe suprafata sa. Zgarieturile adanci nu vor fi “reparate” de “vopseaua magica” a celor de la Nissan deci nu ar trebui sa va asteptati la minuni de la aceasta carcasa.

The case has three key benefits: the highly flexible and elastic properties of Scratch Shield paint technology allows fine scratches to quickly mend themselves; its tactile gel-like rather than glossy surface is more scratch-resistant than conventional paint and provides a better grip; and the case itself is made of ABS plastic – a high grade substance widely used in the automotive industry which is more rigid and robust than other plastics.

    Deocamdata carcasa celor de la Nissan nu este disponibila pentru achizitie in magazine deoarece compania inca o testeaza si daca se dovedeste ca exista cerere pentru ea atunci ea va fi lansata undeva in cursul acestui an. Fie vorba intre noi, oricand cumparati un produs care promite sa se “regenereze singur” trebuie sa va asteptati ca el sa nu faca asa ceva.

 • Mihai lungu

  Imi aduce aminte de solutiile pentru regenerarea parului.

 • CalinC

  E bine ca exista….păcat ca nu e disponibilă..

 • Hackallpls

  @Zaone sa nu te superi pe mine da se vede ca esti in urma cu asta .”Fie vorba intre noi, oricand cumparati un produs care promite sa se “regenereze singur” trebuie sa va asteptati ca el sa nu faca asa ceva.”
  Audi ,Mercedes si etc fac chestia asta cu vopseaua de ce ani buni pe anumite modele ! Dar încă o data nu o lua in nume de rău daca nu sti nu induce lumea in eroare .
  O seara faina
  @ +

 • Really, si zgarieturile adanci se repara singure?

 • Hackallpls

  Nu alea adinci nu dar cele care le-ai scoate cu polish se refac singure serios .

 • Pai eu am spus ca alea superficiale se repara, alea adanci nu. Si daca o zgarietura care si asa nu se vede prea bine se regenereaza asta nu inseamna ca o zgarietura in adevaratul sens al cuvantului se repara singur. Astea sunt doar povesti de marketing pentru a vinde ceva.

 • onu

  zaone tu nu ai vazut Infiniti niciodata? (este gama de lux de la Nissan) vopseaua se numeste “scratch shield paint”, parca din 2005 este disponibila

 • onu
 • Dap, clipul ala video m-a convins ca repara zgarieturile adanci. Dap.

 • Pingback: Viitoarele telefoane mobile ar putea avea carcase din plastic ce se regenereaza | iDevice.ro()