Apple lanseaza iTunes Match in 19 tari de pe glob

   Anul trecut compania Apple a lansat iTunes Match in mai multe tari europene, in Australia, Noua Zeelanda, etc. Aseara inca 19 tari au fost adaugate la lista celor in care utilizatorii pot folosi iTunes Match si nu, Romania inca nu se afla printre ele. Chiar daca in Romania nu putem utiliza iTunes Match, tari precum Guatemala, Malta, Costa Rica, Ecuador, tarile baltice sau Panama benficiaza de noul serviciu gandit de catre compania Apple pentru utilizatorii sai. Aici gasiti listele tarilor in care iTunes Match este disponibil si din pacate Romania nu va face parte din ele prea curand.

   Toate tarile in care iTunes Match a fost lansat astazi aveau si serviciul iTunes in the Cloud disponibil, adica filme, muzica, aplicatii etc, puteau fi descarcate din nou oricand folosind iTunes. In Romania acest serviciul este deocamdata disponibil doar pentru aplicatii si carti deci vom avea mult de aseptat pana cand iTunes Match va fi lansat.

4 COMENTARII

  1. Chiar nu-mi dau seama ce atata agitatie, daca vrei itunes match intra in itunes si fati un cont nou de america si cu asta rezolvi tot eu am si itunes match si ping si e ok! Foarte simplu!

  2. ..poate colegul are si cont in state , in fine as fi curios cate device- uri s-au vandut in romania de suntem o tara de mana a saptea…poate este raspunsul apple politicii de promovare android de catre telefonistii nostri dragi