Gucci lanseaza o serie de carcase pentru iPhone

   Daca ai un iPhone si iubesti moda atunci trebuie sa ai si o carcasa conceputa de catre una dintre cele mai celebre case de moda din lume. Cei de la Gucci s-au gandit ca posesorii de iDevice-uri au prea multi bani la indemana asa ca s-au hotarat sa faca o serie de carcase pentru iDevice-uri care costa foarte mult si nu merita cumparate. Trei modele ale carcaselor marca Gucci sunt disponibile pentru achizitie in magazinul online al companiei si in imaginile acestui articol le aveti prezentate. Vorbim despre carcase din silicon care au un design ciudat insa sunt facute de Gucci deci pentru multi merita cumparate indiferent cum arata.

   Daca aveti 90$ care va “ard o gaura in buzunar” atunci poate va intereseaza sa cumparati o carcasa din silicon din magazinul online al Gucci.

12 COMENTARII

  1. Probabil designul nu este pe placul tuturor, asta nu inseamna ca sunt urate, si va asigur ca acel silicon nu este de aceeasi calitate cu cel pe care il avem noi pe ifoane!
    Dar asa va place voua sa spuneti ca sunt urate, proaste si scumpe!

  2. Mda.. principiul asta ca tot ce e de firma e scump si nu merita este atat de tipic romanesc…Ati pus vreodata mana pe o curea de silicon de la un ceas adevarat (Tag Heuer, Omega, Louis Erard etc)?? E diferenta cam ca intre Bentley si Kia asa…Ca sa duc rationamentul asta mai departe, ambele au ABS, amblele au ESP etc…Ce fraieri sunt aia ca platesc de 10 ori mai mult, nu?…Cu tot respectul, ar fi o idee sa va mai documentati..Si in final, designul e o chestie foaaaaaarte subiectiva. Urat in ce sistem de valori mai exact? In cel al Organizatiei Mondiale a Apreciatorilor Carcase de Iphone?!

  3. Acum sa fim seriosi, ai da 90$ pe o carcasa de silicon de genul asta? Nici eu nu o vad ca avand un design grozav sau deosebit. E mai mult obisitoare pentru ochi decat placuta la vedere.

  4. Vlad a subliniat subtil diferenta de calitate, fiecare are gustul lui si acela nu se dicuta..eu apreciez calitatea. Poate nu tot timpul va arata bine, dar exista si la ei o armata de oameni care isi pun mintea la acel proiect.

  5. Nici pe mine nu ma da pe spate, dar pe de alta parte e o chestie de brand…trebuie mentinuta o imagine generala de la haine la supozitoare, daca sunt facute de aceeasi casa. Ideea e sa vezi chestia aia si sa stii ca e Gucci fara sa citesti pe ea….