Prima Pagina Apple iOS 5.1 beta 3 contine informatii despre iPad 3 si Facebook

iOS 5.1 beta 3 contine informatii despre iPad 3 si Facebook

   iPad 3 ar urma sa fie lansata pe piata peste mai putin de 2 luni de zile si ultima versiune a sistemului de operare iOS 5.1 lansata pentru dezvoltatori contine referinte cu privire la doua modele ale noii tablete. Numele de cod J1 si J2 despre care am vorbit cu alte ocazii si care au fost atribuite noii tablete sunt prezente in iOS 5.1 beta 3 iar ele dau de inteles ca acum inginerii companiei testeaza tableta cu aceasta versiune a sistemului de operare. Cele doua coduri indica faptul ca iPad 2 Wi-Fi si GSM este testata de Apple insa o versiune CDMA va fi deasemenea lansata.

   Desi referintele cu privire la tableta iPad 3 sunt normale, cele cu privire la Facebook nu prea au ce cauta in iOS. S-a zvonit ca Apple ar fi trebuit sa ofere suport nativ pentru Facebook inca din iOS 4 insa s-a renuntat la acest lucru dar acum iOS 5.1 beta 3 indica faptul ca Apple s-ar putea razgandi. Integrarea Facebook ar fi complet normala in iOS pentru ca multi utilizatori folosesc aplicatia celebrei retele de socializare si ar fi perfect normal sa aiba posibilitatea de a partaja poze sau link-uri direct din iOS, asa cum se intampla si in cazul Twitter.

 • Alexandru Tataru

  Mie chiar mi-ar placea integrarea cu Facebook! Cel putin mult mai mult decat cea cu Twitter.

 • Da, mult mai mult merita FB decat T

 • lucka

  Or sa cumpere cat de curand facebook-ul,chiar si pe 1miliard.

 • Boboc

  Hahhaa ce gluma, s-a oferit pe basina de Rovio 1 miliard si cu atat s-ar vinde Facebook?
  Facebook e un concurent serios al gigantilor Google,Microsoft 🙂

 • Sa fim seriosi, cine ar cumpara Rovio cu 1 miliard de dolari?

 • amfetamin

  @zaone,dupa parerea ta cand apare cu aproximatie versiunea 5.1? Cand am luat 4s-ul de la Vodafone(inceputul lui decembrie) avea 5.0 si-mi pica bateria de numa,cand l-am adus la 5.0.1 s-a mai amelioarat simtitor,dar parca totusi e loc de mai bine.Am instalat FlashLaunch,e pe notification center,oare asta imi consuma mult din baterie?Am inteles ca la Apple nu-i plac shortcuturile de genul asta…