Deutsche Telekom se pregateste sa activeze optiunea de a face apeluri FaceTime prin 3G

   Desi a trecut mai bine de un an de cand iPhone 4 si FaceTime au fost lansate, deocamdata Apple nu permite folosirea acestui serviciu de apeluri video cu o conexiune de date 3G. S-a zvonit ca iOS 5 va scoate aceasta limitare insa deocamdata ea ramane activa pentru dispozitivele noastre dar Deutsche Telekom, compania detinatoare a T-Mobile, se pregateste sa introduca un plan tarifar care va permite folosirea FaceTime prin 3G. Totul pare foarte asemanator cu introducerea Internet Tethering/Personal HotSpot, adica operatorii ar putea cere o suma lunara pentru posibilitatea de a folosi acest serviciu printr-o conexiune de internet mobil si nu doar prin Wi-Fi.

  In Germania T-Mobile pare pregatita sa ceara 10€ pentru activarea optiunii de a face apeluri FaceTime prin 3G si mie mi se pare ca pretul este mult mult prea mare. Exista deja in Cydia aplicatii care ne permit sa facem acest lucru fara a plati vreun ban si nu stiu daca pentru operatori introducerea unor planuri tarifare pentru asa ceva este o idee buna.

4 COMENTARII

  1. sunt sigur ca o data introdus vor aparea limitari si blocari de porturi sau de servicii(voip) cum face vodafoneul in toata europa, nici in ro viber nu merge pe vodaf doar daca platesyi in plus.