Tim Cook evita sa vorbeasca despre un iPhone cu ecran mare, anunta un eveniment important

   In urma conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q1 2012, membrii echipei de conducere a companiei Apple au raspuns catorva intrebari puse de jurnalistii care ascultau conferinta. In cadrul sesiunii de Q&A, Tim Cook a fost intrebat despre posibila implementare a tehnologiei LTE si a unui ecran mai mare in viitorul terminal iPhone. Desigur ca Tim a evitat elegant sa dea un raspuns la intrebare pastrand misterul noului iPhone pana prin preajma verii cand vom afla cu siguranta o serie intreaga de zvonuri despre el.

Team,

Thanks to everyone’s hard work, we’re off to a great start in 2012. Last week in New York we launched a groundbreaking initiative for education with iBooks textbooks, and today we reported the strongest quarter in Apple’s history.Please join me tomorrow morning at 10 a.m. in Town Hall. We’ll review our record-setting results and discuss some exciting new things going on at Apple.The meeting will be broadcast live to many sites in Cupertino and other Apple locations. Please check AppleWeb for details.

Tim

   Dupa conferinta Tim Cook si-a felicitat angajatii pentru rezultatele obtinute de catre companie in ultimele trei luni ale acestui an si a precizat ca astazi in cadrul campusul Apple va organiza o conferinta in care va anunta ceva important pentru viitorul companiei. Conferinta va fi transmisa in direct catre magazineele Apple din SUA si probabil din lumea intreaga deci vorbim despre un anunt important pentru Apple, acum ramane de vazut ce va fi si diseara in jurul orei 20:00 ar trebui sa aflam.