Prima Pagina accesorii Power Pad 16 incarca 16 tablete iPad in acelasi timp

Power Pad 16 incarca 16 tablete iPad in acelasi timp

   Pentru posesorii de iDevice-uri care doresc sa incarce mai multe terminale in acelasi timp exista de putin timp un produs numit Power Pad 16 care este capabil sa incarce pana la 16 iPad-uri simultan. Compania Datamation produce Power Pad 16 iar imaginea de mai sus ne prezinta dispozitivul. Dupa cum puteti vedea deja el vine echipat cu 16 porturi USB in care putem introduce orice fel de cablu USB folosit la incarcarea unui terminal mobil insa compania producatoare sustine ca el a fost facut special pentru terminale iPhone/iPod Touch sau tablete iPad.

   Desi Power Pad 16 este prezentat ca un dispozitiv compatibil doar cu iDevice-uri, probabil el poate fi utilizat pentru a incarca aproape orice. Desigur ca Power Pad 16 este facut in special pentru magazinele care au multe produse in display insa daca aveti in casa mai multe dispozitive electronice care se incarca prin USB s-ar putea sa ii gasiti totusi o utilitate. Power Pad 16 este capabil sa ofere maxim 180W pentru dispozitivele conectate si deocamdata compania producatoare nu a listat un pret de vanzare insa va puteti imagina ca nu va fi ieftin.

  • “Marea” inovatie este defapt o sursa de 5v si cativa Amperi … + carcasa si porturile USB, in rest nu face nimic spectaculos si acum sa fim seriosi … cine are nevoie sa incarce 16 ceva`uri pentru ca merge cu orice are nevoie de 5v pe usb?

  • Claudiu daniel

    Un magazin !! Cum zicea Zaone . Si vreo 1000 miliamperi per usb…..