Prima Pagina Apple Apple doneaza din ce in ce mai multi bani pentru cauze caritabile...

Apple doneaza din ce in ce mai multi bani pentru cauze caritabile sub conducerea lui Tim Cook

  Saptamana trecuta in cadrul campusului Apple din Cupertino a avut loc o conferinta la care Tim Cook si-a laudat angajatii pentru performantele financiare obtinute in Q4 2011 insa conferinta nu s-a rezumat doar la atat. Tim Cook a anuntat lansarea unui nou program de reduceri pentru angajati si a vorbit despre misiunea filantropica a Apple. Se pare ca pana in momentul de fata Apple a donat nu mai putin de 50 de milioane de dolari catre spitale din Stanford, mai exact 25 milioane de dolari au fost donati pentru construirea unei noi sectiuni a unui spital si inca 25 de milioane pentru construirea unui spital pentru copii. Pe langa cele 50 de milioane donate in Stanford Apple a donat inca 50 de milioane de dolari catre project RED, o fundatie care are drept scop lupta impotriva SIDA.

According to our sources, Cook said that Apple has donated a total of $50 million to Standford’s hospitals, split into $25 million for a new main building and $25 million for a new children’s hospital. Cook also spent quite a bit of time talking about Apple’s status as the leading contributor to Project RED, and expressed pride that Apple’s given over $50 million to the effort since it started.

  Ceea ce face Tim Cook acum este in contradictie cu gandirea lui Steve Jobs care sustinea ca donarea banilor este o pierdere de vreme. Apple a anuntat si ca va dubla fecare donatie facuta de angajatii sai in limita a 10.000$ anual deci in viitor din cele 97 de miliarde de dolari o parte vor merge catre diverse organizatii non-guvernamentale.