Apple refuza sa inlocuiasca terminalele iPhone ale caror baterii explodeaza

 Anul trecut am vorbit in repetate randuri despre terminalele iPhone ale caror baterii au explodat si se pare ca anul acesta continuam discutia. Acum vorbim despre o femeie din Hong Kong a carui iPhone 3GS a ajuns sa arate exact precum in imaginile de mai sus si de vina pare a fi bateria care s-a umflat si a crapat carcasa. Problema pentru femeia din Hong Kong este ca Apple a refuzat sa schimbe terminalul sustinand ca ea l-a utilizat incorect desi nu prea vad cum l-ar fi putut utiliza incorect din moment ce bateria s-a umflat si a impins ecranul in afara carcasei.

  Problema femeii din Hong Kong a fost intalnita si de un olandez care s-a trezit cu iPhone-ul crapat tot din cauza unei baterii care s-a supraincalzit, s-a umflat si a impins ecranul in afara carcasei. Apple din pacate nu rezolva in garantie astfel de probleme asa ca daca le intampinati trebuie sa aveti grija deoarece magazinele din Romania ar putea refuza sa va schimbe terminalul desi nu ar fi vina voastra.

8 COMENTARII

  1. Oamenii folosesc tot felul de accesorii 3rd party neoficiale, gen cabluri de date si baterii auxiliare, acestea pot afecta bateria Iphone-ului. Sunt de partea Apple.

  2. la noi in romania la cosmote un iphone 4 caruia i sa facut restore cu itunes dar cu tasta ALT sa anulat garantia si plus telf sa intors si mai zgariat decat era ! am vazut cu ochii mei , in schimb la org daca senzorul de incarcare a luat putina ( umezeala , chiar si abur !) adio garantie singura garantie buna e asigurarea , eu am dat cu un 3 gs de pamant si am primit altul nou in schimbul lui

  3. O baterie originala apple,pentru iphone 4,iesit din garantie,se gaseste pe undeva?De baterii compatible apple iphone e ebay-ul plin,sunt ieftine,dar…nu vreau.