Video: Simplexity – un tweak care simplifica procesul de inchidere a aplicatiilor din iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5EJfUMqEeF0[/youtube]

  Simplexity este un tweak publicat in cursul serii trecute in Cydia care ne ofera o noua metoda de a inchide aplicatiile deschise in background in iOS-ul care ruleaza pe iDevice-urile noastre. Tweak-ul ne permite sa activam o interfata in care avem afisate aplicatiile deschise in background, alte cateva setari ale iOS plus cateva aplicatii pe care le putem deschide rapid. Simplexity vine cu un meniu direct in aplicatia Settings a iOS iar din el putem schimba culoarea intregii interfate din care putem inchide aplicatiile. Simplexity se activeaza cu ajutorul unui gest deci il putem folosi in orice aplicatie din iOS fara niciun efort.

Simplexity is a new and awesome way to view your switcher, it combines Apple UI with the ability to customize everything. Simplexity has a cool slide to quit interface to show many of your apps at once, and allows you to view all your switcher loader plugins easily. Simplexity includes three new SwitcherLoader plugins.

 Simplexity este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia pentru 2.99$ si functioneaza numai pe iOS 5 dar nu este compatibil cu tableta iPad.