Prima Pagina Apple Noi imagini ale componentelor interne ale iPad 3 confirma mentinerea design-ului

Noi imagini ale componentelor interne ale iPad 3 confirma mentinerea design-ului

  Se pare ca in China Apple a scapat de sub control angajatii care produc viitoarea tableta iPad deoarece avem acum cea de-a treia sursa de poze cu noua carcasa a viitoarei iPad 3 care urmeaza sa fie lansata luna viitoare. De aceasta data pozele vin de la un service GSM din Marea Britanie care le-a obtinut de la anagajati ai Foxconn care asambleaza tableta iPad 3 iar in baza lor aflam ca Apple a lucrat foarte mult la modificarea componentelor noului produs. Incepand cu acel locas pentru camera care pare a fi mai mare si continuand cu ceea ce voi discuta mai jos, Apple a schimbat multe in interior dar in exterior totul a ramas exact la fel deci fara a folosi efectiv tableta nu veti vedea absolut nimic nou la ea.

  Imaginile de deasupra prezinta structura cablurilor care controleaza butoanele de volum, butonul silent si butonul de blocare/deblocare al iDevice-ului. Prima poza este pentru componentele din iPad 3 si cea de-a doua pentru componentele din iPad 2 iar de la bun inceput puteti observa ca Apple le-a schimbat modul de organizare probabil pentru a face loc pentru noi componente.

  Deasupra aveti microfonul care va fi implementat in noua tableta si din nou observam ca Apple a regandit modul in care acesta este produs si totul probabil pentru a reduce spatiul ocupat in interiorul carcasei si a face loc pentru eventuale nou chip-uri.

  Nici chip-ul Wi-Fi nu a scapat fara modificari insa de aceasta datav vorbim despre adaugarea unor componente noi la actualul chip existent deci teoretic ar trebui sa vedem suport pentru noi standarde de telecomunicatii fara fir in iPad 3.

  In final componentele prezentate acum sunt cele folosite in China pentru asamblarea noii tablete si ele i-ar putea ajuta pe unii experti sa isi faca o idee in legatura cu noile functii pe care Apple ar urma sa le implementeze in iPad 3. Eu cred ca tableta va avea un ecran Retina insa unii spun ca ea va veni si cu o camera mai buna, o baterie mai puternica, si cu un chip grafic mai bun insa nu se stie deocamdata nimic sigur in legatura cu procesorul. Indiferent ce va aduce iPad 3, vom afla totul dupa prezentarea ei.

 • Dar de varianta de 7 inch s-a mai auzit ceva?

 • Domnul Avocat

  Misto puzzle-ul 🙂

 • claudiu91

  sperarm sa revina la designul de ipad 1

 • Mankid40

  Daca nu schimba si camerele, dupa mine ar fi mare fail….

 • Norcy

  Am auzit ca nici procesorul nu o sa fie quad-core… :(:((.Daca o sa fie dual core atunci sigur ca nu o sa cumpar !Mare FAIL! Toate firmele mare de ex: asus, motorola au tablete de quad core. Sa speram ca o sa fie quad core.. 😀

 • Dan Chira

  @Mankid40, in afara de camera frontala eu nu am folosit niciodata camera din spate. Asta ar mai lipsi sa faca lumea poze in excursii cu tabletele. Este asa o poza (parodie) cum la o nunta in biserica toata lumea face poze cu tabletele!

 • xsss

  Pai daca vine cu ecran retina de 2048 x 1536 … cum drq sa ramana cu camera vga (frontala)? Sunteti nebuni ? Probabil camera 720p in fata si 1080p spate. Or sa fie mari probleme cu apps, daca ecranul o sa fie retina, rezolutia e monstruoasa fata de ce avem acum pe ipad, si cred ca o sa dureaze mult (foarte mult) pana or sa fie compatibile apps pt ipad 3.

 • Pingback: Noi posibile componente pentru iPad 3 prezinta ecranul si antena Bluetooth()

 • Mankid40

  @Dan Chira; eu ma aflu acum in situatie care nu am alta camera foto/video, si o camera mai buna ar fi de mult mai utila de cat asta *720p…. Macar camera de la 3gs….