Noi imagini ale componentelor interne ale iPad 3 confirma mentinerea design-ului

  Se pare ca in China Apple a scapat de sub control angajatii care produc viitoarea tableta iPad deoarece avem acum cea de-a treia sursa de poze cu noua carcasa a viitoarei iPad 3 care urmeaza sa fie lansata luna viitoare. De aceasta data pozele vin de la un service GSM din Marea Britanie care le-a obtinut de la anagajati ai Foxconn care asambleaza tableta iPad 3 iar in baza lor aflam ca Apple a lucrat foarte mult la modificarea componentelor noului produs. Incepand cu acel locas pentru camera care pare a fi mai mare si continuand cu ceea ce voi discuta mai jos, Apple a schimbat multe in interior dar in exterior totul a ramas exact la fel deci fara a folosi efectiv tableta nu veti vedea absolut nimic nou la ea.

  Imaginile de deasupra prezinta structura cablurilor care controleaza butoanele de volum, butonul silent si butonul de blocare/deblocare al iDevice-ului. Prima poza este pentru componentele din iPad 3 si cea de-a doua pentru componentele din iPad 2 iar de la bun inceput puteti observa ca Apple le-a schimbat modul de organizare probabil pentru a face loc pentru noi componente.

  Deasupra aveti microfonul care va fi implementat in noua tableta si din nou observam ca Apple a regandit modul in care acesta este produs si totul probabil pentru a reduce spatiul ocupat in interiorul carcasei si a face loc pentru eventuale nou chip-uri.

  Nici chip-ul Wi-Fi nu a scapat fara modificari insa de aceasta datav vorbim despre adaugarea unor componente noi la actualul chip existent deci teoretic ar trebui sa vedem suport pentru noi standarde de telecomunicatii fara fir in iPad 3.

  In final componentele prezentate acum sunt cele folosite in China pentru asamblarea noii tablete si ele i-ar putea ajuta pe unii experti sa isi faca o idee in legatura cu noile functii pe care Apple ar urma sa le implementeze in iPad 3. Eu cred ca tableta va avea un ecran Retina insa unii spun ca ea va veni si cu o camera mai buna, o baterie mai puternica, si cu un chip grafic mai bun insa nu se stie deocamdata nimic sigur in legatura cu procesorul. Indiferent ce va aduce iPad 3, vom afla totul dupa prezentarea ei.