Apple vinde mai multe tablete iPad decat Samsung in Coreea de Sud

  Samsung este o companie cu sediul principal in Coreea de Sud, o tara in care smartphone-urile si tabletele sunt la mare cautare. Avand in vedere ca vorbim despre tara “natala” a companiei Samsung unii s-ar fi asteptat ca tabletele din seria Galaxy Tab sa fie cele mai bine vandute tablete. Ei bine realitatea este alta deoarece Apple a reusit sa vanda mai multe tablete iPad decat a reusit Samsung sa vanda tablete Galaxy Tab si vorbim edspre o adevarata realizare pentru compania americana.

Apple is estimated to have sold more than 1 million iPad tablet computers in the Korean market, outpacing its local rival Samsung Electronics’ Galaxy Tab by a wide margin.  Apple’s iPad debuted here on Nov. 30, 2010 and its sequel iPad 2 was introduced on April 29 last year. About 700,000 units were sold last year alone, dominating the nascent tablet computer market here. Given that many early adopters bought iPad even before the product was formally available on the local market, the actual number of iPads could be far more than 1 million, the local press projected, citing industry sources. 

  In doar 8 luni ale anului 2011 Apple a vandut peste 700.000 de tablete iPad 2 in Coreea de Sud insa numarul real de tablete iPad disponibile acolo ar fi mult mai mare datorita celor care au achizitionat tableta din alte surse. In Coreea de Sud Apple are o cota de piata de peste 70% in segmentul tabletelor si asta spune multe despre cat de putine tablete a vandut Samsung in tara sa natala. In concluzie, Samsung nu este capabila sa intreaca Apple in vanzari nici macar in tara sa natala iar situatia la nivel global este asemanatoare.

3 COMENTARII

  1. Asta e chestie care zice mult desprei ei si despre Samsung !! Ca toata agresivitatea si mistocaria din publicitate nu ii poate convinge pe oameni ca un produs e mai bun , chiar fiind corean si sa l produci chiar tu !! Asta e democratia si beneficiile calitatii !!