iTools – afla tot despre iDevice-ul tau, poate chiar si reteaua in care este codat

  iTools este un programel facut de catre o companie din Hong Kong care va ofera posibilitatea de a afla aproape tot ceea ce este de stiut in legatura cu terminalul vostru. De la un simplu serial, la seriile IMSI, ICCD, UDID-ul, chiar si reteaua pe care este codat terminalul, conform unora. Unii sustin ca acest programel poate sa spuna sigur unui posesor de iPhone pe ce retea este codat terminalul insa eu unul v-as recomanda sa fiti foarte atenti deoarece informatiile ar putea fi eronate si v-ar putea costa multi bani. Unii verifica tara in care este codat un iPhone in baza IMEI-ul pe serverele de decodare, altii spun ca iTools este solutia buna insa eu nu as recomanda programul unei persoane care vrea sa decodeze un iPhone.

  Lasand la o parte informatiile despre tara in care este blocat terminalul, iTools va permite sa administrati fisierele de sistem, sa rearanjati iconitele in Springboard, sa stergeti aplicatii, sa salvati contactele, mesajele, lista de apeluri, pozele, ,musica, absolut tot ce vreti voi. iTools poate fi descarcat gratuit de aici.

53 COMENTARII

  1. Am jb la 5.0.1 si nu mai îmi merge copilot GPS. Se instaleaza normal, numai ca la deschidere îmi apare numai in partea de sus a ecranului foarte mic? Știe careva ce trebuie sa fac sa meargă normal???

  2. Daca tot pui un link macar pune-l direct pe ala in engleza.

    Din ce vad pe pagina lor mentioneaza doar de Windows XP, Vista si 7 pe 32bit cat si 64bit. Deasemenea, vad ca e nevoie de iTunes versiunea 9 in sus ca sa functioneze, deci tot nu am scapat de iTunes. 🙂

  3. scuze de offtopic, dar am o problema si poate ma ajuta cineva. Azi i-am dat un restart la device (Iphone 4S 5.0.1. fara JB) si de cand s-a restartat nu a mai indicat procentul bateriei. Nu am incercat inca restore, stie cineva ce pot sa-i fac?

  4. nu uitati un amanunt important ( pe care zaone nu l-a scris in articol : cand vreti sa verificati pe ce retea este codat iphone-ul vostru, SCOATETI intai cartela sim din telefon si deabia apoi colectati-l la iTools !

  5. unde vezi pe ce retea este blocat tel?????? . mie mi-a adus un prieten un iphone 4 32GB si zice ca i la dat cineva care vine din cuba numai ca eu nu cred…as vrea sa aflu daca este blocat in vreo retea…cum pot face asta cu acest prog???

  6. @ alecs nu este neaparat sa scot cartela eu am verificat cu cartela de cosmote in el si mi-a aratat ca e pe AT&T SUA 🙂 Ce e foarte naspa momentan e ca nu are suport pentru English si MAC. sau nu am gasit eu 🙂

  7. @selin0023 Merci 🙂 Now i really look stupid 🙂 La asta nu ma gandisem desi isi schimbase de la reset mai multe configurari, inclusiv luminozitatea. 10x again!

  8. @Sebi: mie din pacate nu mi-a aratat nimic cu cartela introdusa in iphone. am incercat si pe iphone-ul 4 si pe 4S…acelasi raspuns. deabia dupa ce am scos sim-urile mi-a aratat. ce-i drept, precizie 100% ! stiam deja pe ce retele sunt codate telefoanele ( SFR – i4 respectiv orange ro – 4S-ul ), vroiam doar sa ma asigur ca e un program ok. in concluzie, il recomand !

  9. bai fratilor este a treia oara cand intreb …. unde vedeti voi in ce retea este codat ca eu am incercat si cu cartela si fara cartela da nu pricep nimic .. multumesc anticipat

  10. @MarioXXL, cand deschizi iTools, ai butonul de View Details sub imaginea telefonului, iar undeva in partea de jos acolo vei gasi Operator

  11. asta scrie la mine:
    ActivationState: FactoryActivated
    BasebandVersion: 04.11.08
    BasebandBootloaderVersion: ICE_2_13
    BasebandChipId: 80
    BasebandGoldCertId: 257
    BluetoothAddress: 60:33:4b:f8:a8:d8
    BuildVersion: 9A405
    CPUArchitecture: armv7
    DeviceClass: iPhone
    DeviceColor: black
    DeviceName: iPhone di Daniele
    FirmwareVersion: iBoot-1219.43.32
    HardwareModel: N90AP
    IMEI: —————-
    MLBSerialNumber: ————
    ModelNumber: MC605
    PasswordProtected: False
    ProductType: com.apple.mobile.wireless_lockdown-SupportsWifiSyncing
    ProductionSOC: True
    ProductVersion: 5.0.1
    ProtocolVersion: 2
    RegionInfo: B/A
    SDIOProductInfo: P=N90 m=3.1 V=m
    SIMStatus: kCTSIMSupportSIMStatusNotInserted
    SerialNumber: —————
    SupportedDeviceFamilies: 1
    TimeIntervalSince1970: 1329161237
    TimeZone: Europe/Rome
    TimeZoneOffsetFromUTC: 3600
    UniqueChipID: 1117060787662
    UniqueDeviceID: —————————-
    Uses24HourClock: False
    WiFiAddress: 60:33:4b:f8:a8:d9
    Keyboard: it_IT
    BatteryIsCharging: False
    BatteryCurrentCapacity: 100
    Global Hotline: http://www.apple.com/support/contact/phone_contacts.html

  12. @MarioXXL Ai incercat sa dai un restart la iPhone dupa ce ai scos SIM’ul si apoi sa’l conectezi la iTools? Prin ce metoda a fost activat iPhone’ul tau, stii cumva?

  13. asta e problema ca nu este activat nu merge in nici o retea…asa vroiam sa aflu in ce retea este blocat si poate reuseam sa-l decodez.Cine la a dus zice ca la luat din CUBA….dar nu cred.Daca vezi bine scrie FactoryActivate si eu banuiesc ca a incercat cineva cu SAM ptr ca numai acel prog face asta

  14. am rezolvat … am repus IOS fara jb si mi-a zis … Vodafone GBR e cum spuneam eu…nici vorba de CUBA …oare se poate decoda???

  15. eu intelegeam deblocare prin neverlock ca asa mai stim si noi … cu BB 4.11.08 nu se poate face nimic .. momentan. Oricum multumesc mult ptr atentie

  16. @rbt Iti arata corect. Cosmote va deveni in curand T-mobile. De fapt este deja, dar nu in totalitate, iar undeva in anul acesta va fi si cu numele, din cate am inteles.

  17. daca punea si IPSW era programul perfect .. putea sa coste si 100€ ca-l cumparam ca sa scap de jegosul de iTunes ca ma streseaza la culmea.Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa verifice apple ce IPSW vreau eu sa pun pe iDevicele meu cumparat de mine cu bani mei ????? Este al meu si fac ce vreau cu el nu trebuie sa fiu restrictionat de nimeni si nimic

  18. @Dezeu se vede mai frumos pe alb, dar din ce am vazut prin bucuresti cele able sunt in general la fete si la “coca”. Cand am facut updateul din cauza ca aveam iPhone 4 pe negru mi-am luat pe alb si este mult mai frumos dar iPhone 5 sau 6 va fi pe negru pare mai masculin.

  19. @Marian UK eu stau in italia si nu am nici un nr de la ei. As putea sa-l deblochez si aici la vodafone sau trebuie sa sun in UK ?? Ai un nr de tel cumva de la ei ????

  20. salut.am un iphone 4 si vreau sa stiu daca e neverlock.cum pot afla? am instalat itools…si ma asteptam sa imi zica,daca este codat sau neverlock

  21. eu am dat view details si la activation state imi apare factoryactivated, dar eu il folosesc cu gevey, nu merge fara gevey.stiu ca este din germania dar nu imi apare nicaieri nimic.