Prima Pagina Cydia OpenURL NCWidget iti permite sa deschizi aplicatii folosind URL-uri si sa cauti...

OpenURL NCWidget iti permite sa deschizi aplicatii folosind URL-uri si sa cauti pe Google din Notifications Center

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  OpenURL NCWidget este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa foloseasca un widget din Notifications Center pentru a folosi sistemul de URL-uri din iOS sau sa efectueze cautari pe Google. Practic putem scrie cuvinte ca sms:// sau maps:// pentru a deschide aplicatiile Messages sau Maps insa aceasta functionalitate ingreuneaza utilizarea iOS-ului. Pe de alta parte functia de cautare pe Google ne permite sa introducem un cuvant si sa apasam return pentru a deschide Safari cu o cautare automata pentru acel cuvant folosind motorul de cautare Google.

Want to google something fast, anywhere on the iOS system? or want to open a app like Messages or App store? just enter a apps URL Scheme to open that app, or if its regular text it will Google search it!

  OpenURL NCWidget este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul ModMyi al Cydia.

emag black friday lista reduceri
  • Andrei Rotaru

    De ce te-ai chinuii cu tweakul acesta cand poti sa o faci foarte usor din springboardul iphonului, cred ca e mult mai usor sa apesi pe aplicatia de mesaje decat sa stai sa scrii cine stie ce comanda.

  • Alin o

    Salut, am si eu o intrebare. Se poate ca butonul home sa nu mai functioneze corect din cauza jailbreakului?