OpenURL NCWidget iti permite sa deschizi aplicatii folosind URL-uri si sa cauti pe Google din Notifications Center

  OpenURL NCWidget este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa foloseasca un widget din Notifications Center pentru a folosi sistemul de URL-uri din iOS sau sa efectueze cautari pe Google. Practic putem scrie cuvinte ca sms:// sau maps:// pentru a deschide aplicatiile Messages sau Maps insa aceasta functionalitate ingreuneaza utilizarea iOS-ului. Pe de alta parte functia de cautare pe Google ne permite sa introducem un cuvant si sa apasam return pentru a deschide Safari cu o cautare automata pentru acel cuvant folosind motorul de cautare Google.

Want to google something fast, anywhere on the iOS system? or want to open a app like Messages or App store? just enter a apps URL Scheme to open that app, or if its regular text it will Google search it!

  OpenURL NCWidget este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul ModMyi al Cydia.

2 COMENTARII

  1. De ce te-ai chinuii cu tweakul acesta cand poti sa o faci foarte usor din springboardul iphonului, cred ca e mult mai usor sa apesi pe aplicatia de mesaje decat sa stai sa scrii cine stie ce comanda.