Video: Counter Strike portat si functional pe tableta iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PL0vp6xOmYY[/youtube]

  Counter Strike este probabil cel mai popular FPS multiplayer dezvoltat vreodata deoarece la mai bine de un deceniu de la lansarea oficiala inca are milioane de fani in intrega lume. Cred ca exista foarte putine persoane care sa nu fi jucat macar o data Counter Strike si cei care sunt sau au fost fani ai jocului vor fi bucurosi sa auda ca pe tableta iPad jocul ruleaza fara probleme. Counter Strike a fost portat de catre un dezvoltator rus activ in cel mai mare forum despre terminale Android insa vorbim despre un port neoficial.

  Din pacate dezvoltatorul nu are vreo legatura cu compania dezvoltatoare a Counter Strike insa in baza clipului video de mai sus putem spera ca intr-o buna zi jocul va ajunge pe tabletele noastre. Counter Strike a fost portat folosind motorul Unity Engine care sta la baza jocului Shadowgun si in afara de sistemul de control destul de greoi totul pare extrem de bine realizat.

10 COMENTARII

  1. nu e fake, n-am jucat eu prea mult acest joc, dar pot deduce ca e diferit fata de versiunea pentru calculator. Avand in vedere faptul ca e portat, e prea posibil sa fie adevarat, iar daca acest om este angajat la vreo firma de portari, s-ar putea sa vedem acest joc pe iDevice-urile noastre foarte curand.

  2. In orice caz un fan counterstrike nici nu se gandeste la un port pe ipad , e useless in calitate de mobilitate , doar daca poti sa-i pui tastatura si mouse , dar asa ajungi la laptop..

  3. Shooterele pe Ipad/iphone sunt cam nasoale fara mouse/tastatura. N-ai aceasi precizie. Eu numai ma enervez, prin urmare am renuntat la idee. Incercati Onlive. Parca merge si pe Ipad si au cateva jocuri bune.

  4. E counter strike, dar nu e ala de pe pc.
    Sunt mult prea multe diferente.
    Cea mai mare diferenta: in cs normal, nu ai decat o camera, cand joci.(First person) -cea in care ti se vede arma in mana. Aici mai apare inca una(Chase camera).
    Parerea mea: un joc ce seamana cu cs…

  5. portat sau nu, modificat sau nu , seamana cu cs-ul de pe pc, daca ar fi posibil as da banii pe asa joc, insa sa mearga macar cu boti sa joc sau pe net servere oficiale