Prima Pagina aplicatii iOS 5.0.2 ar putea fi disponibil foarte curand, evitati un update pentru...

iOS 5.0.2 ar putea fi disponibil foarte curand, evitati un update pentru ca nu veti putea reveni la iOS 5.0/5.0.1

  Desi acum doua zile parea imposibila lansarea iOS 5.0.2 avand in vedere ca iPad 3 urmeaza sa fie prezentata in prima saptamana a lunii martie iata ca dupa declaratiile de ieri ale companiei Apple se pare ca o posibila lansare a iOS 5.0.2 ar putea avea loc. Apple a declarat ieri ca va include in iOS un sistem care va atentiona utilizatorii atunci cand aplicatiile incearca sa le acceseze agenda de contacte si privind in urma la situatia din primavara trecuta cand Apple a lansat iOS 4.3.x la doar cateva zile dupa scandalul privind logarea locatiilor cred ca acelasi lucru s-ar putea intampla acum.

  Congresul american ii preseaza pe cei de la Apple sa ofere explicatii cu privire la modul in care protejeaza iOS-ul datele din iDevice-urile noastre si cred ca Apple ar putea lansa iOS 5.0.2 inaintea iOS 5.1. Daca acest lucru se va intampla atunci va recomand SA NU FACETI UPDATE daca aveti un iPhone 4S sau o tableta iPad 2 deoarece SHSH-urile salvate pentru aceste dispozitive NU POT FI UTILIZATE pentru a face restore in momentul de fata. Daca faceti din greseala update la iOS 5.0.2 atunci faceti imediat restore la iOS 5.0.1 pentru a avea in continuare posibilitatea de a face jailbreak.

 • Hybrid

  Urata treaba cu shsh…Zaone o intrebare am , daca ramane blocat cu logo-ul apple nu exista vreo solutie sa il bag in safe mode ?

 • Mihai R22

  zaone , daca ai jailbreak nu poti face nimic sa “blochez” update-ul ?
  ps: vreau unsubscribe pe adresa mea de mail la fazele cu (anunta-ma prin e-mail cand comenteaza cineva…)

 • Bogdan Ungureanu

  exista unsubscribe il gasesti in josul e-mai-ului cand primesti notificarea, da-i click pe el si iti deschide o pagina unde vei regasi toate subiectele la care te-ai abonat.

 • ad3mar

  Intrebare: pentru i4 se poate face update si apoi JB, adica avertismentul tau e valabil doar pentru i4s?

 • mau

  E VALABIL PT TOATE DEVICE-URILE !!! 3Gs , 4 , 4S

 • ad3mar

  Citez: @zaone “Daca acest lucru se va intampla atunci va recomand SA NU FACETI UPDATE daca aveti un iPhone 4S sau o tableta iPad 2 deoarece SHSH-urile salvate pentru aceste dispozitive NU POT FI UTILIZATE pentru a face restore in momentul de fata. Daca faceti din greseala update la iOS 5.0.2 atunci faceti imediat restore la iOS 5.0.1 pentru a avea in continuare posibilitatea de a face jailbreak.”

 • icetkk

  @ad3mar
  La 4S si iPad2 nu se poate reveni la 5.0.1 chiar daca ai SHSH salvat. La celelalte device-uri se poate.
  Jailbreak untethered nu se va putea pe 5.0.2 pe niciun iDevice!

 • Impossibru

  @icetkk deocamdata*

 • icetkk

  Nu cred ca vreodata va fi pentru 5.0.2
  Poate pentru 5.1 sau direct 6.0