Prima Pagina Apple Numarul de iDevice-url vandute in 2011 intrece numarul de Mac-uri vandute in...

Numarul de iDevice-url vandute in 2011 intrece numarul de Mac-uri vandute in 30 de ani

  2011 a fost cel mai bun an din istoria companiei Apple deoarece nu mai putin de 156 de milioane de iDevice-uri au fost vandute la nivel global. Cifra este enorma si dovedeste cat de populare sunt iPhone/iPod-urile si tableta companiei Apple in randul utilizatorilor din lumea intreaga. In trei decenii de la lansarea primului Mac, Apple a reusit sa vanda 122 de milioane de unitati, cu 34 de milioane de unitati mai putine decat numarul de iDevice-uri vandute in 2011.

  Diferenta este normala avand in vedere ca Mac-urile sunt mai scumpe decat iDevice-urile insa ceea ce a realizat Apple in doar 6 ani de zile cu iDevice-urile este cu adevarat surprinzator. In aproape 5 ani de la lansarea primului iPhone Apple a vandut 316 milioane de iDevice-uri si jumatate din ele au fost comercializate doar in anul 2011.

  • Claudiu daniel

    Nu vom stii niciodata cum ar fi fost daca Steve ar fi continuat sa luceze sa conceapa pt Apppe !!! Probabil era totul mult mai avansat ! Iar fi tras pe toti dupa el . In afara de marketing e mult mai mult in interiorul acestei firme . Concept, inovatie , risc, impuenerea unor idei si concepte etc. Ar fi unele din ele .

  • Mankid40

    Apropo de iphone si mac si itv, cred ca itv se va vinde in acelas ritm ca si mac-urile, datorita pretului ridicat.

  • macurile acu 10-20 ani erau de 3x mai scumpe ca acum ..