Prima Pagina AirPlay OS X Mountain Lion nu va fi disponibil pe stick USB, functia...

OS X Mountain Lion nu va fi disponibil pe stick USB, functia AirPlay nu functioneaza cu orice Mac

  Mac OS X Lion a fost primul sistem de operare pentru Mac-uri care a fost lansat prin intermediul mac App Store-ului. La cateva saptamani dupa lansarea in Mac App Store Apple a inceput sa ofere clientilor sai si  stick-uri USB cu ajutorul carora puteau instala noul sistem de operare insa se pare ca prea putina lume a fost interesata de ele. In aceasta idee Apple a decis sa renunte la a mai oferi OS X Mountain Lion pe suport fizic deci noul sistem de operare va fi disponibil doar in Mac App Store.

Apple has confirmed to Pocket-lint though that its concerns weren’t justified with customers not remotely interested in the USB drive offering: “It was an interesting test, but it turns out the App Store was just fine for getting the new OS.

  Avand in vedere ca Mac OS X Lion costa 30$ si stick-ul USB cu sistemul de operare costa 70$ cred ca putini vor fi “suparati” de modificarea implementata de Apple pentru viitorul sistem de operare, mai ales ca oricine poate face un stick USB pentru instalarea Mac OS X Lion foarte simplu si usor.

  Trecand de la kitul de instalare la sistemul de operare in sine va anunt ca unele Mac-uri nu pot folosi functia AirPlay Mirroring implementata de Apple in noul sau sistem de operare. Desi pe unele Mac-uri ea functioneaza fara probleme, altele nu o au activa si nici nu o pot activa in momentul de fata. Pe Mac-urile din 2011 AirPlay Mirroring merge foarte bine insa daca aveti un Mac fabricat in anul 2010 s-ar putea sa ramaneti dezamagiti cand veti incerca sa utilizati aceasta functie. Deocamdata nimeni nu stie cu exactitate cum a limitat Apple AirPlay Mirroring-ul insa se pare ca doar Mac-urile cu procesoare i5/i7 il pot rula.

 • Victor

  Salut zaone !

  Sti cumva de ce nu am primit Un stick cu sistemul de operare ? MBP 15 late 2001

 • Boboc

  @zaone ai cumva un apple tv? Eram curios daca merge Airplay Mirroring pe http://www.vplay.ro cu subtitare/ full screen.

 • Nope, nu am.

 • Paul Adrian

  Am macbook pro early 2011 cumparat nou sigilat dar cineva cred ca a umblat in cutie.Nu am cd cu lion si nimic.Cand am pornit prima oara a instalat Lion in mod asemanator cum se face iOS 5 pe iphone.
  Stie cineva ce trebuia sa aibe in cutie?DVd sau un stick cu Lion?

 • Deschizi Mac-ul, tii apasata tasta option si de acolo alegi recovery mode si iti descarca Lion de pe internet. Daca e early 2011 nu are Lion, Lion a fost lansat in mijlocul verii anului 2011.

 • Paul Adrian

  Daca apare Lion Mountain voi fi primul care ma arunc sa cumpar dar din nou nu voi avea Cd daca il cumpar online.

 • Paul Adrian

  Are Lion sigur ca snow aveam pe fostul Air.
  E un Macbook Pro de 13, 8gb Ram si Hdd 500.Cred ca e fabricat 2011.

 • @Paul Adrian: Inseamna ca e versiunea lansata dupa lansarea Lion, altfel nu avea cum sa vina cu Lion. Nu, Apple nu mai ofera Lion pe suport fizic, stick-ul USB trebuie sa il cumperi separat de la ei.

 • Paul Adrian

  Asta scrie la about this mac:
  Software Mac OS X Lion 10.7.3
  Macbook Pro 13-inch, Early 2011

 • Paul Adrian

  Si inseamna ca merge cum spui sa descarce de pe net dar uite inca o intrebare si mersi de rabdare.
  Daca vreau sa pun si win pe el cere cd cu Lion nu?La snow stiu ca cerea.

 • Ca sa pui Windows folosesti bootcamp si CD cu Windows, atat.

 • Cosmin

  Eu am un MPB 15″ late 2011 si nu am functia AirPlay Mirroring.

 • Robert

  eu am un mbp 13″ late 2011 i7 cu 8 giga ram hdd 750 gb… cu lion preinstalat.. nu are cd sau stick. pentru a reinstala lion ai nevoie de net sau poti face un stick de recuperare http://support.apple.com/kb/DL1433 de ex sa pui un alt hard sau… dar tot ai nevoie de net…. stickul va functiona doar pe laptopul unde a fost facut.